Kvinde krammer træ
© iStock

Her er 10 vilde fetiches, du aldrig har hørt om

Fifty Shades virker pludseligt ret kedelig i forhold til…

30. august 2017 af Sarah Lyster Nielsen

Når det gælder fetiches, er der nærmest ikke grænser for, hvad det er muligt at tænde på – hvis det findes, så er det med garanti en fetich. Vi har alle sammen hørt om dem, der er tossede med lak, læder, smæk og bondage, men nogle fetiches er altså lidt mere… ja, unikke end andre. 

Vi har samlet 10 ret nicheagtige af slagsen, som vi – heldigvis? – aldrig er stødt på i det virkelige liv. Værsgo!

1. Nebulofili

Tåge bliver typisk opfattet som lidt creepy og bruges ofte i gyserfilm, men hvis du er nebulofil, er The Fog eller Silent Hill måske ren porno - nebulofili er nemlig seksuel ophidselse i forbindelse med tåge.

2. Woolies

Vi kan sikkert godt blive enige om, at en lækker uldsweater er uundværlig i de kolde vintermåneder, men en heldragt i uld er måske liiige at stramme den lidt. Ikke desto mindre er det altså dét, såkaldte ‘woolies’ er helt tossede med – uld, og helst i vulgære mængder.

3. Vorarefili

Denne her fetich er ikke rigtigt noget, der kan føres ud i livet (mere end én gang, i hvert fald), men vorafile tænder altså på tanken om at blive slugt hele og fordøjet – haps!

4. Titillagni

Det kan være meget sjovt at kilde kæresten, og der er jo selvfølgelig berøring involveret, men det er måske de færreste, der ligefrem tænder på det – især ikke, hvis kildeofferet er typen, der sparker og bider for at slippe fri… Men folk med titillagni synes åbenbart, at det er virkeligt frækt at kilde andre, så det må kunne et eller andet.

5. Dendrofili

De fleste nyder en tur i skoven, men det lader til, at dendrofile nyder det lidt mere end andre, da de er ret eksede med træer. Dendrofili behøver dog ikke nødvendigvis involvere at have sex med træet – for nogle kan det være nok at være i nærheden og måske endda røre barken som noget forspil eller lignende.

6. Oculolinctus

Ja, altså… Personligt får vi lidt ondt i øjnene ved tanken, men det viser sig, at nogle folk godt kan lide at slikke på øjenæbler. Det hedder oculolinctus. Så det…

7. Psychrofili

Psychrofile er mere end almindeligt glade for kulde i alle afskygninger. De kan godt lide kulde i sig selv og kolde objekter, og så er det også frækt at se ting fryse, så hvis du kender en psychrofil, ville det sikkert være et hit at stikke dem en Filur-is direkte fra fryseren.

8. Melissafili

Den normale reaktion på bier og hvepse er enten ligegyldighed eller hysterisk panikangst, men for melissafile får det altså safterne i kog.

9. Agalmatofili

Hvis du nogensinde har kigget lidt lystent efter en mannequin i H&M eller tænkt, at det der med sexdukker da lyder meget lækkert, så er du måske agalmatofil. Agalmatofili er nemlig seksuel tiltrækning til dukker, statuer og andre livløse objekter, der ligner mennesker.

10. Catheterofili

De fleste gyser nok lidt af ubehag ved tanken om at få sat et kateter op, men catheterofile får i stedet hede drømme ved tanken om sådan en fætter. Hver sin smag!

Uanset hvad din fetich er, så er du sikkert ikke alene - og den er med garanti ikke den mærkeligste.

Kilder: Oddee, Oddee, Huffington Post, Metro, NY Daily News

Hvad synes mændene?