Godnathistorie: En hed romance i Rom

Egentlig var det kæresten, der skulle have den store omgang...

7. august 2016 af Lisa Sommer

Nicole tændte endnu en Marlboro light og skuede ud over pladsen foran kirken. Selv om det var vinter, og temperaturerne kun var middelmådige, myldrede turisterne omkring. Der var flere amerikanere og japanere, end der var italienere. Nicole havde arbejdet på baren midt i Rom i knap fem måneder, siden starten af efteråret, og hun følte sig godt sikker i sin stilling. Chefen vidste, at hun med sit kønne, skandinaviske ydre lokkede mange kunder til, og derfor havde hun lidt længere snor end de andre bartendere. Hun stod længe og spejdede udover pladsen. Ventede på, at HAN skulle dukke op i menneskemylderet. 

LÆS OGSÅ Godnathistorie: 14 fristende og pirrende dage

Det var snart to uger siden, hun havde set ham sidst, og det havde været to meget lange uger. Det irriterede hende grænseløst, for hun havde virkelig kæmpet for at modarbejde sine følelser for ham. Hun tænkte tilbage på ugerne, inden han tog af sted på skiferie. På den første gang, han var kommet ind i baren. Hun havde spottet ham på lang afstand og kunne med det samme se, at han var dansker. Klassisk drengerøv; i jeans, T-shirt, sneakers og med kæmpe solbriller.

Nicole fik et sug i maven, da han tog brillerne af og så på hende. Hans intense gråblå øjne og hans store flabede smil havde med det samme fået hende til at tænke på sex. Det havde hun aldrig oplevet før – at en fyr kunne gøre hende liderlig ved bare at SE på hende. Men det gjorde han altså, ham den irriterende frække Michael, og nu havde hun brugt over en måned på at bekæmpe det. Pis! Timingen kunne ikke være dårligere. Hendes kæreste hjemmefra ville komme derned to uger senere, og så skulle de tilbringe hendes sidste tre måneder i Rom på at lege turister.

Sexhistorie
© iStock

Nu havde hun boet dernede i næsten et halvt år uden så meget som at kysse på en italiener. Nicole smilede af det ironiske i situationen. Tænk at tage hele vejen til Rom for at overveje at rode sig ud i en affære med en DANSKER!

Hun blev igen ramt af dårlig samvittighed, men vidste også, at hun ikke kunne snyde sig selv. De sidste to uger havde hun ikke bestilt andet end at tænke på Michael, og hendes tanker kredsede konstant om, hvordan det ville være at have sex med ham.

Et hold amerikanske studerende hev hende ud af tankerne om Michael, og hun fulgte med dem ind i baren igen.

Næste morgen blev hun vækket af en sms. Det var fra Michael. Hun vidste ikke engang, at han havde hendes nummer... Der stod, at han ville komme ind med toget kl. 15.12, og at han ville blive glad, hvis hun ville komme forbi stationen. Nicole fik nærmest ondt i maven ved tanken. Havde hendes flirt med ham alligevel været så åbenlys? Vidste han, hvordan hun havde det med ham?

Hun var ikke i tvivl om, at det klogeste ville være at blive hjemme, men 15.05 stod hun alligevel på banegården. Det gippede i hende, da hun så ham. Han var solbrændt, og det fik bare hans øjne til at virke endnu mere blå og hans smil til at fremstå endnu mere blændende. Han kom gående direkte imod hende, og Nicoles mave snørede sig sammen. Hun ville sige et eller andet kækt, men kunne ikke få et ord frem. Hvad fanden var der galt med hende? Hvorfor stod hun dér som en mundlam skoletøs? Hun som altid var så tjekket!

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Den nye VILDT SEXEDE kollega på kontoret

Da Michael kom hen til hende, tog han hende om livet, og kyssede hende ømt på halsen. Så tog han fat om hendes ansigt med begge hænder, kiggede hende direkte i øjnene og sagde: “Jeg har tænkt på dig konstant og kan ikke få dig ud af mit hoved. Jeg ved godt, at din kæreste kommer herned snart, men jeg er pissehamrende ligeglad! Jeg er simpelthen nødt til at ha’ dig. Hvis du har det på samme måde, ved du, hvor du kan finde mig – hvis ikke, så er det her sidste gang, du ser mig.” Michael kyssede hende på panden, tog sin taske og gik resolut ud af banegårdsbygningen.

Nicole stod som forstenet, i hvad der virkede som timer, inden hun til sidst fik samlet sig selv op og gik hjem for at samle sine tanker.

Halvanden time senere bankede hun på hans dør. Han var tilsyneladende lige kommet ud af badet og stod kun med et håndklæde om livet. Nicoles fysiske reaktion ved synet af hans overkrop bekræftede hende i, at dette var den rigtige beslutning. Hun havde det jo på samme måde – hun var også nødt til at have ham. Nødt til at lade sine fingre stryge igennem hårene på hans bryst. Nødt til at mærke vægten af hans krop oven på hendes.

Han trak hende ind til sig, og de kyssede deres allerførste kys. Endelig. Nicole var allerede tændt, og der gik ikke mange sekunder, før hans håndklæde afslørede en stor bule. Hun trak ham med ind i soveværelset, skubbede ham ned på sengen og løsnede håndklædet. Han smilede overrasket og skulle til at sige noget, men Nicole satte bare en finger op på hans læber for at få ham til at tie stille. Hun vidste med sig selv, at hun havde holdt ham hen. At hun havde flirtet med ham alt for mange gange i baren, og at han var gået liderlig og frustreret hjem alene, efter at hun havde danset frækt med ham i timevis og bare tirret og tirret og tirret ham. Men nu overgav hun sig – nu skulle han få at mærke, at hun havde haft lige så meget lyst til ham, som han havde haft til hende.

Sexhistorie
© iStock

Hun kyssede ham først på halsen, på brystet og på maven og bevægede sig så ned til pikken. Hun startede med masser af små kys og våde slik og fortsatte mere systematisk med den ene hånd om hans nosser og den anden om hans pik, imens hun skiftevis suttede og slikkede. Nicole vidste, at hun var ekspert på området, og hun nød den magt, det gav at kunne give en mand så stor tilfredsstillelse. Det virkede også efter hensigten på Michael, for han kom hurtigt og voldsomt i hendes mund. Bagefter lå de længe og bare så på hinanden. De vidste begge, at hun skulle på arbejde, men alligevel trak de den så længe, at hun kom næsten tyve minutter for sent. 

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Den frække overbo

Det hele kørte på rutinen, den aften på arbejde i baren, og det eneste, Nicole kunne tænke på, var Michael. Hans dragende øjne, hans bløde maveskind, hans store, stærke hænder. Endelig kom han ind i baren, og hun gik fuldstændig i stå. Det var som en vanvittig seksuel kraft, der strømmede igennem hende og lammede hende fuldstændig. Hendes chef bemærkede det åbenbart, for han kom hen til dem og sagde: “Hvorfor går I to ikke bare hjem og får det overstået? Nu har vi set på jeres ulidelige spil i over en måned!”

Nicole smilede genert til ham, men smed alligevel sit navneskilt i baren. Så tog hun Michael ved hånden, og de gik udenfor. “Jeg har booket et hotelværelse,” sagde han. Nicole smilede til ham og lod ham føre hende med sig. Hun havde jo overgivet sig og var bare glad for, at de ikke skulle hjem til hans eller hendes dele-lejlighed. Hun ville have ham for sig selv den første gang – uden at skulle bekymre sig om roommates eller venner, der pludselig kunne finde på at komme forbi.

Sexhistorie
© iStock

De låste døren bag sig på det luksuriøse værelse og stod længe og kyssede i mørket. Så trak han hende med ud på badeværelset, hvor de klædte hinanden af. Nicole rystede under hans kyndige hænder og mærkede, hvordan blodet pumpede rundt i kroppen på hende. Følelsen af varmt vand, blød sæbe og Michaels magiske hænder på hendes krop fik hende tæt på bristepunktet af lyst.

Han smurte hendes bryster ind, og klemte forsigtigt om hendes brystvorter. Så lod han sine hænder glide ned over hendes mave og smurte derefter hendes lår og baller ind. Hele tiden kredsede han om hendes skød, men undveg altid i sidste øjeblik – blot for at pirre hende yderligere. Nicole gispede af liderlighed.

De steg ud af badet og tørrede hinanden med håndklæderne. Michael satte sig på hug og kørte håndklædet op langs Nicoles ben. Så bad han hende om at sprede dem lidt, og han lod en lille flig af håndklædet glide ind imellem. Han løftede hendes ene ben op på kanten af badekaret, så Nicole kom til at stå med spredte ben. Så begyndte en regn af små våde kys, og Michael fortsatte sin endeløse tirren, indtil Nicole til sidst tiggede ham om at lade sin tunge glide helt ind i hende.

Han slikkede hende først langsomt og forsigtigt, men i takt med, at hendes stønnen steg i tempo, satte han hastigheden op og pressede sin tunge hårdere mod hendes skød. Nicole kunne mærke, at hun var ved at eksplodere af liderlighed og fik fremstammet, at NU var hun simpelthen nødt til at mærke ham oppe i sig.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Frække drømme

Sexhistorie
© iStock

Michael løftede hende op, og hun slyngede benene rundt om livet på ham. Han bar hende ind i sengen, og lagde sig først ved siden af hende. Så lod han sine fingre glide lige så forsigtigt op i hende. Men Nicole var så tændt, at hun havde fået forspil nok til adskillige timers hårdkogt knepperi.

“Jeg er altså ikke lavet af porcelæn...” sagde hun og tog fat om hans hænder. “Nej, det er sgu ved at gå op for mig!” sagde Michael og smilede lumsk. Så tog han fat om livet på hende, vendte hende om, og løftede hendes røv, så hun lå på alle fire.


 Nicole lænede sig forover, bredte sine arme ud til hver side, struttede med røven og sagde kælent “Så tag mig. Hårdt.” Michael adlød, tog godt fat om hendes hofter, og stødte i bund bagfra. Hver gang, han var tæt på at komme, stoppede han op. Og fortsatte igen. Til sidst kom Nicole så hårdt, at hun var nødt til at bide i puden for ikke at skrige højt.

Bagefter lå de helt svedige og forpustede på sengen i stilhed, indtil de til sidst faldt i en dyb søvn.

Nicole vågnede næste formiddag, ved at Michael kom ind på værelset. Han havde åbenbart sneget sig tidligt ud efter croissanter, og han havde desuden været et smut forbi baren, hvor Nicole arbejdede.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Et frækt håndværkerblik

Sexhistorie
© iStock

“Jeg har booket en nat mere og forhandlet dig en fridag. Faktisk måtte jeg love din chef at komme og hjælpe ham med noget oprydning på søndag! Men til gengæld kan du blive her hos mig hele dagen. Hvis du altså har lyst...” Michael kiggede spørgende på hende, og Nicole kunne se, at han allerede var ved at forelske sig i hende. Hun tænkte på kæresten derhjemme og kunne mærke, hvordan hun følte sig splittet indeni.


Hun lagde sig stille ned på maven, og Michael kildede hende forsigtigt på ryggen, hen over lænden og ned over hendes baller. ‘De forbandede magiske hænder’, tænkte hun og smilede indvendigt. ‘Gad vide, om man nogensinde får nok af dem?’.

Hun vidste med sig selv, at hun var nødt til at mærke dem på sin krop endnu en gang. Så hun satte sin dårlige samvittighed på standby og overgav sig på ny.

Artiklen er bragt første gang i Woman nr. 68

Læs mere fra samme kategori