© iStock

Godnathistorie: Nye tricks på lagenet

Anna er til foredrag om tantra-sex. Senere på aftenen møder hun en mand, som er med på at afprøve de nye teknikker

29. november 2015 af Winnie Hansen

Anna nippede til sin drink. Hun nød, hvordan de små sukkerkrystaller knasede mellem hendes tænder, og smagen af mynte og alkohol forplantede sig i hendes mund. Hun gengældte bartenderens smil og satte sig op på den høje stol. Den sorte kjole med den dybe udskæring og lange slids sad perfekt på hende.

Hun fik øje på Signe og Cecilie, som var optaget af at tale med to mænd, som lignede nogle, der var trådt ud af et modemagasin. De var i byen på et af de nye in-steder, hvor wannabes og kendisser kom for at blive set.

foredraget ‘Tantra for begyndere’ havde været en perfekt start på deres venindeaften. En gang om året mødtes flokken som afbræk fra den travle hverdag, og på skift arrangerede de en event forud for middag og bytur.

I år havde Cecilie fået en foredragsholder til at komme og fortælle om tantra-sex. Som de havde snakket om over middagen bagefter, så var der næppe nogen bedre måde at komme i stødet til en bytur på end at få nogle tantra-fif. Især taget i betragtning, at halvdelen af dem var singler for tiden.

Anna var en af singlerne. Hun syntes, at karrieren tog al hendes tid og havde ikke overskud til langvarig dating. Men god sex – det savnede hun. Og foredraget havde tændt hende.

Læs ogs: Godnathistorie: På opdagelse i nattoget

Ingen pumperi

Foredragsholderen havde været en ældre kvinde med masser af udstråling. Hun havde fortalt levende om tantra-teknikkerne, som kunne inddeles i fire superstillinger: den tantriske missionær, tantrisk doggystyle, siddende sex og dybe stød.

Anna havde moret sig. Endelig en foredragsholder, som gjorde noget langhåret praktisk, havde hun tænkt, mens veninderne og hun selv havde fniset om kap, godt hjulpet på vej af de kulørte drinks.

“Hvis I vil elske på tantra-måden, er sanseløst pumperi forbudt. I skal danse over ham, tage styringen med småbitte bevægelser og tage jer god tid. Træning er nøglen til god tantra – find én, I kan øve jer på,” havde foredragsholderen sagt. Allerede her var Anna blevet stor fan af tantra.

Hun spejdede over dansegulvet. “Hej min skat!” Signe kom hen og satte sig ved siden af. “Ser du noget, du kan lide?” “Ikke endnu,” svarede Anna. “Men når jeg finder en sød fyr i aften, så vil jeg indvie ham i tantra-teknikkernes mysterier.” Hun blinkede, og veninden fniste.

En lækker bekendt

Anna bevægede sig væk fra baren og hen mod toiletterne, hvor der så ud til at være en lang kø. Da hun endelig havde rettet sin makeup foran spejlet og gik tilbage mod baren, stødte hun skulderen mod en mand, som kom rundt om hjørnet. Hun vendte sig om for at beklage sig, da hun genkendte ham.

Læs også: Godnathistorie: Fræk flirt på kolligegangen

“Hej!” Hun søgte i hukommelsen efter navnet, for hun havde uden tvivl set ham før. Han var virkelig lækker. Høj og mørkhåret og med smukke brune øjne. Han hjalp hende på vej. “Jonas,” grinede han og sendte hende et charmerende smil.

Det dæmrede for hende. De havde mødt hinanden på en konference i sommer. Jonas forklarede, at han var på besøg i byen, og de fulgtes ad til baren, hvor de bestilte drinks.

Samtalen gled let, og der var masser af kemi og flirt mellem dem. Da Jonas fortalte, at han manglede et sted at overnatte, var Anna ikke sen til at tilbyde ham, at han kunne sove i hendes lejlighed.

Da de senere forlod baren og slentrede hjem til hendes lejlighed, kyssede de hinanden grådigt, og Anna fortalte levende om tantra-kurset. Jonas var en ivrig lytter.

Læber på opdagelse

Da de kom ind i lejligheden, svingede han hende op og bar hende ind i soveværelset.fnisende faldt de om på sengen, og tøj fløj rundt på gulvet. Læber og hænder gik på opdagelse, og flirten havde gjort dem begge liderlige. Da Anna placerede og langsomt satte et kondom på med munden, greb han utålmodigt ud efter hende.

“Rolig, Jonas,” hviskede hun og skubbede sig lidt bagud.

“Nu er det tantra-tid! Sæt dig her med benene over kors!”

Han gjorde, hvad hun sagde.

Læs også: Godnathistorie: En sexet amerikaner

Hun knælede over ham med ansigtet mod hans og lagde sine lægge under hans knæ. Langsomt og ganske blidt sænkede Anna sig ned over ham. Nød den frydefulde fornemmelse, da han fyldte hende helt ud. Hun red ham blidt og langsomt.

“Lad os prøve med ni lette stød og ét dybt – så otte lette og to dybe og så videre. Det er en tantra-regel.”

Jonas nikkede og kyssede det ene bryst.

Anna havde dog hurtigt svært ved at huske rækkefølgen. for det var, som om hendes skød eksploderede. Det måtte være det frække og det vanvittigt vidunderlige i, at hun havde taget en næsten fremmed med hjem for at dyrke tantra. Hun gav pokker i rytmen og red ham hurtigere med dybe stød. Da hænder kærtegnede hendes røv, og læber slikkede på brystvorterne, kom Anna i en overvældende orgasme. Efter en kort pause vendte Anna sig rundt og samlede dynerne under overkroppen og skubbede numsen bagud. “Tantrisk doggystyle!” smilede hun frækt.

Hårdt og inderligt

Med et fast greb om hendes hofter, trængte han op i hende igen.

“Løft mit ene ben op, og lav bittesmå bevægelser – du må ikke pumpe,” formanede hun og fnisede.

Jonas adlød, og Anna prøvede at koncentrere sig om de dybe tantriske åndedrag.

Hun huskede, at netop denne stilling skulle være god for g-punktet, men om det var det punkt, som blev stimuleret, vidste hun ikke. Efter kort tid kunne hun alligevel mærke en ny orgasme komme rullende.

 

Da Jonas til sidst havde fået nok af de små tantra-bevægelser, tog han fat om hendes hofter og kneppede hende hårdt og inderligt. Anna glemte alt om tantra og dybe åndedræt, og de kom samtidigt.

Da de svedige og trætte lå ved siden af hinanden, smilede Anna. Hun sendte en venlig tanke til foredragsholderen, for der var stadig et par stillinger, de ikke havde prøvet, og hun havde ikke tænkt sig at slippe Jonas, før de havde været igennem dem alle...

Vil du ikke gå glip af næste uges godnathistorie?

Bragt første gang i Woman nr. 190. 

Hvad synes mændene?