Sommerlig, irriteret kvinde
© iStock

13 irriterende ting, der fucker med vores skønhed om sommeren

Mascara, siger du? Glem det!

17. juni 2017 af Amalie Blixt

1. Varme og sved bliver til superlim mellem dine lår. Dine lår har simpelthen valgt at straffe dig for at vælge en lækker stram nederdel, så nu har du valget mellem museskridt og tredjegradsforbrændinger på indersiden af dine lår. Fedt. 

2. Røde udslæt overtager din bikinilinje. Du har ladet det gro dernede hele vinteren, og nu skal den barberes HVER. ENESTE. DAG. Og det betyder røde knopper, der svier og klør som 60 forbandede myggestik.

3. Sommerkjoler og vind er ikke en god kombi. Det ser da ellers helt naturligt ud, når du går rundt som Quasimodo for at holde kjolen nede og undgå at vise trusser til hele gaden...

4. Mascara? Glem det! En dukkert i poolen og det ligner, at du har grædt mere end dengang, du fandt ud af, at din Arto-kæreste også havde andre Arto-kærester.

Mulan GIF
© Giphy.com

5. Nye sandaler er lig med nye vabler. Dine nye sandaler skal da selvfølgelig luftes, når din Tinder-date foreslår en lang, romantisk vandretur gennem skoven. Bliver du aldrig klogere? 

6. Blond hår og brun hud er lækkert – lige indtil din hud bliver brunere end dine øjenbryn. Spol tilbage til punkt nummer 4 for at se, hvad der sker, hvis du vælger at tegne dine øjenbryn op og hopper en tur i poolen.

7. Når du har shorts på og rejser dig fra en læderstol, sidder du enten fast eller efterlader et drivvådt numseaftryk. Du afspritter aldrig maskinerne i fitnesscenteret, men lige nu kunne du virkelig godt bruge sådan en afspritter-station. Karma, din bitch!

8. En rød næse og afskallet hud i panden fuldender dit look. ”Jeg bliver aldrig rød, så jeg behøver ikke solcreme,” siger du til dig selv hvert år, og det her er straffen.

9. Svedige bryster er djævlens værk. BH’en rutsjer rundt, men det betyder da ikke, at du skal vaske den oftere, vel?

Svedige bryster GIF
© Giphy.com

10. R.I.P. til dine hvide t-shirts. Efter et par varme sommerdage har de (igen i år) fået to fine gule svedpletter under armene.

11. Myggestik i ansigtet, der umiddelbart ligner, at du har fået en kæmpestor bums. Du begynder langsomt at få et meget anstrengt forhold til naturen... 

12. Din frygt for en løssluppen tampon-snor i bikinitrussen er ægte. Det sker aldrig, men frygten er nok til, at din dag på stranden bliver til én lang knibeøvelse.

13. Den evige sved-test... Du laver lige det diskrete vip med hovedet for at tjekke, om dine armhuler lugter, hvorefter hele selskabet kigger på dig, når du kigger op igen – og du kan godt regne med, at de også kender den finte.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide