3 typer smukke julenegle, du nemt selv kan lave

Bliv inspireret til at naile dine julenegle – og sørg for, at de holder til både konfektlavning og dekorationsdag!

30. november 2020 af Benjamin Creative for essie

Så er det ved at være tid til julestemning, julefarver og selvfølgelig – julenegle! Selvom julen og juleeventsene ser lidt anderledes ud i år, skal vi nemlig stadig sørge for den hyggelige julestemning, og her kan dine negle hjælpe den ekstra godt på vej. 

Derfor får du her tre bud på kreative julenegle, som vil få enhver juleelsker til at smile.

Inspirationen til de fine julenegle er lavet i samarbejde med essie. Hos essie kan du vælge mellem mange forskellige nuancer og finde lige den farve, du ønsker – uanset om du vil matche dine twistede kalenderlys, dit pyntede grantræ eller dit skinnende juleoutfit. 

1. Nedtonede cool julenegle

Vil du have fine julenegle, som på mere diskret vis signalerer jul, viser essie her, hvordan du kan mikse tre julede farver i et stilrent og simpelt mønster, som enhver kan lave.

Alt, du skal gøre, er at påføre et tyndt lag essie base coat. Herefter skal du bruge en smal børste og lave en grønlig stribe tværs over halvdelen af neglen. Bagefter lægger du en hvid smal stribe i bunden og toppen af den grønne, og derefter slutter du af med to små røde striber i midten.

Tip: Segl looket med essie good to go top coat og afslut med en lækker negleolie for negle, som holder til både gaveindpakning og julebag.

Farverne, som er brugt her, er fifth avenue, blanc og mint candy apple, og så er der desuden brugt base coat: here to stay og top coat: good to go. De kan købes lige her.

© essie
© essie

2. Fine glimmernegle a la winter wonderland

Kan du heller ikke få nok af jul, og er du klar på negle, som vil få dig i stemning hele december? Så er det bare med at give neglene en masse glimmer i dine yndlings julefarver. Der findes heldigvis et hav af fine glimmerlakker, hvor du kan kombinere den glitrende effekt med eksempelvis rødlige eller isblå nuancer. 

Nedenfor ser du to lakker fra essies' limited edition winter collection 2020, som består af i alt seks fine glitterfarver.

Farven her fra essie hedder love at frost bite

© essie

 Farven vist her er in a gingersnap.

3. De simple med glimmersten

Er du mere til store glimmersten end en masser små-glimmer? Så er der nemlig en anden måde, hvor du kan peppe neglene op med julede detaljer på. Du kan nemlig få lakkerne ”set in stones”, som indeholder store glimmersten. De kan enten bruges alene eller puttes oven på en farve, som har brug for noget sparkle. Et godt tip er at male neglene i ens julefarver som en simpel rød og så lade en enkelt af neglene være med glimmersten på toppen. 

Time to shine med glimmer på toppen. 

Lak fra essie-kollektionen "set in stones".

To tips til negle, der holder

  1. Hvis du ønsker en neglelak, der holder længere, er det vigtigt, du husker at have alle delene med: base, farve, måske endnu en farve, top coat og negleolie. Når du har givet neglene den fulde manicure-oplevelse, sikrer du dig, at de kan holde til alle julegøremålene.
  2. Handskerne skal af og på i vinterkulden, og der er mange julegaver at pakke ind, og derfor skal du finde en neglelak, der holder til det hele. Med essie’s lakker ved du for eksempel, at du får kvalitet og en lak, der holder gennem juleræset.

Om essie og kvinden bag brandet

Grundlæggeren af essie, Essie Weingarten, startede allerede tilbage i 1981 med at finde de allerførste atypiske og trendsættende farver til neglelak. Med de anderledes farver ønskede hun, at kvinder skulle føle sig specielle og ville give dem den perfekte manicure. I snart 40 år har hun gjort det. Det er nemlig med farver, at du kan sætte en stemning og give dagen eller julen lige dét ekstra.