© Getty Images

4 vigtige steder, du glemmer at pleje din hud

Winter is coming, så du har ingen tid at spilde

25. september 2018 af Benjamin Native Studio for A-Derma

Springer du også tit over, når det handler om at fugte og pleje din krop? Den dårlige nyhed er, at din hud nok er ved at være en lille smule træt af dig – og især de steder på kroppen, som ofte bliver forsømt.
Den gode nyhed er, at du kan nå det endnu – og endnu bedre kan du pleje den med A-Dermas Clean- og Green-produkter. 

Hals

Den kære hals er ofte den store taber, når det handler om pleje af din hud. Af en eller anden grund har de fleste tendens til at stoppe ved ansigtet, og det er ikke nogen god idé på længere sigt. Bliver huden på din hals forsømt for længe, bliver huden nemlig både tør og slap. 

Albuer 

Det er måske ikke det sted, du flasher mest – og dog. Selvom du ikke selv bliver konfronteret med dine albuer så ofte, er der faktisk mange andre, der gør. Medmindre du har lyst til, at dine albuer skal matche din farmors hals, eller du skal bruge den tørre, drysende hud som brødkrummer, så er det på tide at sætte ind med en god fugtighedscreme, der både plejer og styrker din hud. 

Sørg for at eksfoliere huden først, og smør med en nærende fugtighedscreme efterfølgende. 

Fødder 

Du træder på dem hver eneste dag, så det mindste, du kan gøre, er faktisk at passe ordenligt på dem. Giv dem et lækkert fodbad, og smør dem ind i en fed fodcreme inden sengetid.


Når du skal pleje den hud, som ofte er lidt forsømt, er det vigtigt med både en nærende og styrkende fugtighedscreme, der kan give huden den pleje, den har brug for. Med A-Dermas Xeramega Confort Cream får du en creme, der er effektiv og beroligende på tør og meget tør hud. 

A-Dermas Xeramega Confort Cream er en effektiv fugtighedscreme, der indeholder 95 procent naturlige ingredienser. Den reparerer hudbarrieren samtidig med, at tørhed og tegn herpå bekæmpes. Cremen passer både til dig, der har tør og meget tør hud. Køb den her.

Hænder

Velplejede hænder er virkelig undervurderet. Når det handler om at skabe et godt førstehåndsindtryk, er hænder nemlig noget af det første, som andre lægger mærke til. Og ikke alene udseendet betydet noget. Også følelsen af din hud, når du skal give hånd, kan have betydning for, hvordan andre opfatter dig. Der er altså god grund til at give dine hænder en kærlig 'hånd'. 

Start med at lægge en flot neglelak, så dine negle ser velplejede ud og slut af med en nærende håndcreme fra A-Derma.


Håndcremen fra A-Derma kan både lindre og reparere tørre, ømme eller irriterede hænder med intensivt beroligende og blødgørende Rhealba havreekstrakt. Den indeholder 95 procent naturlige ingredienser, er rig på Antioxidant og E-vitamin, der hjælper din hud med at forsvare sig fra ydre aggressioner. Køb den her.