5 Hollywood-frisurer, du selv kan sætte

Vil du have hår som på den røde løber? Det er slet ikke så svært - se her, hvordan du gør

14. april 2010 af Rikke Hovn Poulsen

FLETNING Á LA JEN


Har du en hemmelig drøm om at springe ud i nattelivet med lokker som Jennifer Aniston, Jennifer Lopez og alle de andre skønne divaer fra Hollywood?

Nu kan du gøre drømmen til virkelighed - hjemme på dit eget badeværelse. Vi har nemlig samlet fem lette step-by-step videoer, der viser, hvordan du ganske simpelt kan kopiere stjernernes hårpragt. Okay, til et par af frisurerne skal du måske bede din veninde om hjælp. Men hvis du øver dig (og ellers er udstyret med et minimum af fingerfærdighed) kan du godt selv klare det.

God - og glamourøs - fest!

FLETNING Á LA JENNIFER ANISTON

 

Se her, hvordan du selv kan lave fine frisurer med fletninger.

© bulls

Jennifer Anistons enkle fletning er super hot i øjeblikket - og det sexede, bølgede look går aldrig af mode!

Vil du have samme look? Så følg instruktionsvideoen her:

 

 

UPDO Á LA J-LO

 

© bulls

Jennifer Lopez oser af tidløs Hollywood-glamour med sin fine opsætning. Og den er faktisk slet ikke så svær at lave - se bare her:

RODET Á LA TAYLOR SWIFT

 

© bulls

Den unge, smukke country-stjerne (og stil-ikon) Taylor Swift ved, hvordan man sætter en frisure, der ser både rodet og perfekt ud samtidig.

Kopiér hendes look sådan her:

ENKELT Á LA ISLA FISHER

 

© bulls

Isla Fisher er måske bedst kendt for sin hovedrolle i Shopaholic-filmen - men derudover er hun også vidt berømt for sin gode stil. Den enkle side-knold er både sofistikeret, tidløs og super chic - se her, hvordan du gør:

MOHAWK Á LA KARDASHIAN

 

© bulls

Den amerikanske reality- og tv-stjerne Kim Kardashian ser altid hammergodt ud. Hendes version af en diskret mohawk er lige i øjet. Her kan du se, hvordan du gør:

Du vil (garanteret) også kunne lide