Tricks til længere vipper
© iStock

5 tricks, der giver dig lige så lange vipper som Bambi

Snyd dig til de flotteste vipper

29. december 2016 af Amalie Caroline Møller Bonde / Costume.dk

Drømmer du om lange Bambi-vipper? Øjenvipper, du ikke skal kæmpe en kamp med hver eneste morgen for at de sidder, som de skal?

Fortvivl ej, vi har nemlig samlet fire råd til, hvordan du får lange vipper, uden at det kræver ti forskellige slags mascara og en ventetid på flere måneder.

Læs vores tips, og få lange vipper, lige når du vil.

1. Påfør mascaraen på toppen

Vi kender det allesammen. Vipperne sidder ikke helt, som vi gerne vil have, så vi giver dem lige et ekstra lag mascara, hvilket ofte ender i klumper.

Prøv i stedet at påføre mascaraen på oversiden af vipperne først (ja, du læste rigtigt), og så bagefter som du plejer at gøre.

2. Varm din vippebukker

Tag din føntørrer, og brug 15 sekunder på at varme din vippebukker, inden du bruger den. Varmen gør, at dine vipper vil se ekstra fyldige ud.

3. Falske (men naturlige) vipper

Det lyder meget kunstigt, men det behøver det ikke at være, hvis du vælger eyelash extensions i en så naturlig variation som muligt. Du kan med fordel købe vipper individuelt og påføre dem der, hvor du gerne vil have ekstra længde.

30 Lash, Mac hos Magasin.dk 115 kr.

4. Eyelash extensions

Du kan også vælge at få sat eyelash extensions på de øverste vipper, som både tilføjer volumen og længde til dine naturlige vipper. Det betyder, at du kan undlade både mascara og vippebukker.

Du kan selv bestemme, hvor markant en påfyldning af vipper, du ønsker. Hvor længe, det holder, er meget individuelt, men i gennemsnit anbefales det at få en opfyldning hver tredje uge.

5. Serum

Er du villig til at vente en uges tid på af få virkelig beundringsværdige og lange øjenvipper, kan du prøve med en serum, som du påfører på vipperne uden mascara.

Du kan eksempelvis gøre det om aftenen, inden du går i seng, så serummet kan virke og stimulere vippernes vækst natten over.

Eyelash activating serum, M2 Beauté 990 kr. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.