6 geniale tips til at gøre dine bryster endnu mere uimodståelige

Nummer 6 er formentlig det mindst effektive, men dét vi har mest lyst til at prøve!

5. april 2017 af Redaktionen

1. Ret ryggen. En hurtig måde at få dine bryster til at virke større og mindre hængende er simpelthen at rette ryggen. Rul skuldrene tilbage, og skyd brystet frem. Ud over at fremhæve babserne får det dig også til at virke slankere og højere. Den tager vi!

2. Træn brystmusklerne. Træning får dine bryster til at syne fastere og rundere. Så i gang med armbøjningerne, dame!

3. Find den rette størrelse. Er du en af de mange kvinder, som går rundt med den forkerte bh-størrelse? Det gør intet godt for dine bryster! Få taget mål af en professionel i en undertøjsbutik. 

4. Tag den rigtigt på. Say whaaat?! Er der en forkert måde at tage bh på? Ja, faktisk. For at få det ultimative løft skal du tage armene ind i stropperne, bøje dig forover, så babserne falder frem – og først her skal du hægte den bag på ryggen. Det vidste du nok ikke, vel?

5. Snyd dig større.Tilføj lidt highlighter i kavalergangen, og du vil bemærke, at mændene begynder at vende sig efter dig, når du vimser rundt i byen. Pamela Anderson, hvem?!

6. Chokolade til kaffen. Chokolade indeholder stearinsyre, som indbygges i fedtdepoterne på brysterne og gør dem fastere. Pyt med, at visse eksperter siger, at effekten er minimal – de ved ikke, hvor meget chokolade vi spiser!

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.