6 gode ideer til de skønneste julegaver (til dig selv)

Vi giver dig her gode ideer til velduftende julegaver til skønhedsfans. Hvad skriver du på din ønskeseddel?

9. december 2019 af Benjamin Creative for The Body Shop

Det bedste, man nærmest kan ønske sig, er ren forkælelse, og hvad er bedre end velduftende og plejende julegaver, som du kan nyde i mange måneder efter jul også?

Vi har samlet seks gode julegave-ideer her. Til din søster, veninde, mor... eller måske bare til dig selv.

1. Til spa-elskeren

Ønsk dig produkter, der indbyder til et afslappende skønhedsritual hjemme i badeværelset.

Spa of the World™ Relaxing Escape er et luksus-sæt. der indeholder en cremet og eksfolierende Body Scrub lavet med ximeniaolie fra Namibia, som får huden til at føles blødere og glattere. Denne scrub passer perfekt sammen med sættets anden del og den lette duft af Japanese Camellia Cream, som fugter huden og beroliger både krop, hud og sind.

Spa of the World™ Relaxing Escape, 395 kr.

2. Til skønheds-loveren

Dette lipgloss-sæt indeholder tre perfekte, matte farver, som passer til enhver anledning. Alle beriget med Community Trade marulanøddeolie fra Namibia og Community Trade bivoks fra Cameroun, så den samtidig plejer læberne. En musthave-gave til enhver skønhedsfan.

Matte Lip Liquid Trio, 150 kr.

3. Den ultimative hårplejegave

Denne søde hårpleje-duo er perfekt forkælelse til dig, der har normalt til tørt hår. Produkterne er beriget med økologisk Community Trade-bananpuré fra Ecuador, som giver en skøn duft. Sættet indeholder også et sødt Hair Wrap til håret, som gør badet lidt sjovere. Den ultimative hårplejegave til jul.

Banana Hair Care Gift Set, 195 kr.

4. Gaven, som vi alle ønsker os til jul:
En hud, der ser frisk og sund ud

Dette Drops of Youth™-hudplejesæt indeholder to favoritter i fuld størrelse fra den mest populære serie fra The Body Shop. Drops of Youth™ Youth Concentrate er en serum, der mætter huden med fugt og indeholder 99 % ingredienser af naturlig oprindelse. Drops of Youth™ Youth Cream får huden til at føles glattere og mere spændstig. Serien er beriget med plantestamceller fra de italienske alper og Bretagnes kystlinje (så kan det næsten ikke blive mere frisk!).

Get Your Bounce Back Drops of Youth™ Collection, 425 kr.

5. Eventyrlig kropspleje

Oplev den ultralette Body Yogurt i Special Edition Warm Vanilla fra The Body Shop. Den geléagtige formulering absorberes i huden på få sekunder og tilfører fugt i op til 48 timer uden at fedte. Den cremede duft af Warm Vanilla er Special Edition (altså en særlig juleudgave, som kun kan købes i en begrænset periode). 

Denne Body Yogurt er lavet med vaniljeekstrakt fra Madagaskar og økologisk Community Trade mandelmælk fra Spanien.

Warm Vanilla Body Yogurt, 95 kr.

6. Perfekt til dig, der elsker jul

Fugtgivende power til krop og sjæl med en lækker duft af blomme! Denne søde pose er fyldt med håndcreme, showergel, body butter og læbebalsam. Med denne komplette serie kan du rense, eksfoliere, fugte og pleje din hud og gøre kroppen velduftende fra top til tå.

Rich Plum Festive Sack, 145 kr.

DREAM BIG

The Body Shop samarbejder med børnerettighedsorganisationen Plan International for at hjælpe piger med at udleve deres drømme. Kampagnen Dream Big opfordrer piger og kvinder til at udleve deres fulde potentiale. Når du handler hos The Body Shop i november og december, hjælper du med at samle penge ind, som skal bruges til at uddanne og styrke piger i Brasilien og Indonesien, så de kan opnå deres karrieredrømme.

Læs mere om Dream Big-kampagnen her.