© Morten Andersen

6 musthaves til tasken der holder dig lækker på festival

Det kan faktisk godt være en skøn oplevelse at gå på festival!

22. juni 2018 af Benjamin Native Studio for Matas

Sommer = festival! 

God stil på festival er tit mere afslappet end normalt, men vi vil stadig gerne føle os lækre – for hvis du har det godt med dig selv, bliver festivaloplevelsen bare endnu bedre.

Womans Redaktør, Rie, guider i videoen her til, hvordan du kan bruge de seks musthaves fra Matas Festivalkit til at holde dig lækker – hvad end du skal en hel uge på Roskilde eller på en af de mange endagsfestivaler.

1. Håndsprit

Ingen festival uden håndsprit! Behøver vi sige mere? 

Tip: Når du pakker tasken til festival, er det smart at gå efter rejsestørrelser, så de fylder mindst muligt, og du har dem lige ved hånden, når du går rundt på festivalpladsen.

© Matas

2. Solcreme

Sommeren er startet for fuld drøn, så solcreme er virkelig et musthave. Hvis du bliver solbrændt, lægger det en dæmper på stemningen, og kan gøre langvarig skade på din hud. Også på de overskyede dage skal du huske solcremen, fordi solens stråler skinner igennem skyerne. Så på med solcremen – og frisk op i løbet af dagen på udsatte steder som skuldre, bryst og i ansigtet. 

Tip: I Festivalkittet fra Matas kan du vælge om du vil have solcremen med SPF 30 eller 15.

© Matas

3. Renseservietter

Når du lander i teltet efter en lang dag på festival, så er det første du tænker på nok ikke lige at fjerne makeup og snavs fra huden. Men det er altså lidt federe at vågne op næste morgen uden panda-øjne. En uge på festival kan også være rigtig hård for huden, og mange oplever at få mere uren hud. Så gør dig selv en tjeneste og kør et par renseservietter på ansigtet inden du lægger dig til at sove.

Tip: Brug også renseservietterne til hænderne, hvis du ikke lige har vand i nærheden.

© Matas

4. Tørshampoo

Skønheds-musthave nummer ét! Det er uundværligt i hverdagen og endnu mere på festival. Med tørshampoo kan du let friske det fedtede festival hår op og springe hårvasken over endnu en dag.

Tag også tørshampooen i mini-størrelse med i tasken, hvis du sammen med veninderne begiver dig ud for at finde en fest i en anden lejr. Hvem ved, om det ender med ølbowling, hvor i spiller med reglen om at tømme en øl i håret?

© Matas

5. Deodorant

På en festival er du tæt sammen med andre mennesker hele tiden, så deo er et musthave! Gå efter en taskestørrelse, så du kan friske op i løbet af dagen (og natten). Vælg en antiperspirant deo, der giver dig beskyttelse i op til 24 timer og som trænger hurtigt ind, så du ikke får irriterende deo-mærker på tøjet.

© Matas

6. Ansigtsmaske

Det her er måske ikke lige den oplagte ting at pakke til festival, men det er virkelig lækkert efter et par hårde dage, at læne sig tilbage i campen og slappe af med en ansigtsmaske. Din hud får et tiltrængt fugtboost, så du er klar til at feste igennem de sidste dage.

En engangsmaske som fx en sheet mask er genial til festival, fordi du bare pakker masken ud, lægger den på huden – og når du er færdig, smider du masken ud og masserer den overskydende creme ind i huden. 

© Matas

Køb dine festival-musthaves på Matas.dk/festivalkit eller kom forbi Matas-boden på Roskilde, hvor du også kan få lagt en lækker makeup af NYX, hvis du lige trænger til lidt selvforkælelse. 

© Matas