6 neglelak-hacks, der overhovedet ikke har noget med dine negle at gøre

Nummer 6 må komme an på en prøve

10. oktober 2016 af Nina Abildgaard

Mon ikke vi alle sammen har tonsvis af gamle neglelak liggende bagerst i (køle)skabet? Den lysegule, som vi købte for at efterligne et par af disse fascinerende udsmykninger  – eller den gamle røde, vi slet ikke kunne undvære i netop den nuance? 

Nu kan de endelig bruges til noget fornuftigt! 

Vi har samlet seks neglelak-hacks, der ikke har specielt meget med dine negle at gøre, men som du med sikkerhed ikke kan leve uden. 

1. Når knapperne driller 

Neglelak og knapper er åbenbart bedste venner. Hvis du har en knap, som er ved at falde af din jakke, kan du duppe lidt neglelak på trådende. Så behøver du ikke bekymre dig om muligheden for, at den løse knap falder af til festen. 

2. Reparer dine stilletter

Har du behov for at reparere dine stiletter, kan din gamle neglelak faktisk være handy. Du kan for eksempel bruge din sorte neglelak til at dække hakker eller skader på dine sorte yndlingsstilletter. 

© iStock.com

3. Få det perfekte brusebad

Står du også og bakser med termostaten i bruseren? Brug din neglelak til at markere, hvor dit håndtag skal være for at ramme den perfekte temperatur i brusebadet. 

4. Organiser dine nøgler 

Brug din neglelak til at male den øverste del af dine nøgler i forskellige farver, så du hurtigt kan kende forskel på dem alle. 

© iStock.com

5. Stop dine løbende nylonstrømper 

En klar neglelak er perfekt til nylonstrømperne, der er gået i stykker og langsomt begynder at løbe. Smør en smule på det tvivlsomme sted, og du har reddet din dag fra en nylonstrømpe-katastrofe. 

6. Få bugt med ødelagt glas

Hvis du har en revne i din bilrude, køkkenvinduet eller dit makeup-spejl, kan den klare neglelak holde sammen på skaderne, til du får dem repareret (eller bare til du får købt et nyt makeup-spejl). 

Faktisk kan neglelak også bruges på skarpe kanter, så du undgår at skære dig. 

© iStock.com