© Istock

6 overraskende steder, du altid glemmer at bruge solcreme, men virkelig burde

Du har ingen undskyldning for ikke at smøre dig ind overalt – især ikke efter du har læst den her

10. juni 2018 af Benjamin Native Studio for A-derma

Vi elsker solen, men nogle gange er vi så ivrige efter at komme ud og nyde den, at vi sjusker lidt med beskyttelsen. Og ironisk nok er det ofte de steder, vi glemmer at smøre os ind, der er de mest udsatte og sarte. Men særligt om sommeren bør vi faktisk være ekstra opmærksomme, fordi vi også er mere aktive udenfor og dermed sveder mere. Så damer, uanset om vi svømmer, løber, sejler i kajak eller bare slapper af, så husker vi lige at smøre os over det hele. Okay?  

1. Ører

Helt ærligt, hvornår har du sidst husket at smøre de to flapper på siden af dit hoved ind i noget som helst – for slet ikke at nævne solcreme? Garanteret ikke for nyligt. Dine ører er særligt sårbare overfor solen, fordi huden er så fin og tynd. Derfor skal du huske at smøre dig på foran, bagpå og inde i ørene.

2. Øjenbryn

Indrømmet, det er måske en lille smule irriterende, at du skal rode i dine øjnebryn, men ikke desto mindre er øjnebrynet et af de steder i ansigtet, vi oftest glemmer. Og det er altså ingen undskyldning, at du har pandehår. 

© A-derma

A-DERMA PROTECT AD CREME SPF50+ er en skræddersyet solcreme til atopisk hud, samt sart og meget tør hud hos børn og voksne. Den kan bruges på både ansigt og krop og har en høj beskyttelse og høj tolerance til selv de mest sarte hudtyper. Den er uden parfume.

3. Øjenlåg

Okay, den her kom faktisk også en smule bag på os, selvom det jo burde være ligeså natuligt som alt andet. Men husk, at solcremen også hører til på dine sarte og tynde øjnelåg.

Læs også: 7 typiske fejl, du begår hver sommer, når det gælder din solcreme

4. Hænder

Selvom dine hænder faktisk er noget af det første, der afslører, hvor godt du har passet på din hud gennem årerne, så er håndryggen stadig et sted, som mange af os overser, når det handler om solcreme. Og det er da en smule ironisk, når vi nu bruger hænderne til at smøre os ind.

5. Fødder

De stakkels fødder har lidt tendens til at blive glemt, når det gælder både forkælelse og din solcreme, men husk, at dine fødder faktisk er ekstremt udsatte, fordi de det meste af året er pakket ind og dermed ikke er vant til sol.

© A-derma

A-DERMA PROTECT SPRAY SPF50+ har meget høj beskyttelse til sart hud og kan bruges til både ansigt og krop. 

6. Knæ og knæhaser

Uanset om du husker at smøre dine knæ og knæhaser eller ej, så skal du stadig være ekstra opmærksom på netop det område. Har du tendens til at krydse benene, når du sætter dig, så slider du nemlig hurtigere din solcreme af.