© Getty

7 ting, som du aldrig bør undvære i håndtasken

Indrømmet, du kan måske ikke overleve på en øde ø, men du kan i hvert fald holde dig lækker

26. november 2018 af Benjamin Native Studio for A-Derma

Uanset om det drejer sig om skønhed eller almindelig hudpleje, er det rart at være forberedt på spontane aftaler, ustadigt vejr eller drilsk hud. Særligt om efteråret har din hud nemlig brug for ekstra pleje, og derfor har vi lavet en liste til dig med de vigtigste musthaves til din håndtaske og dit look.

Neglefil

Dine negle er noget af det første, andre mennesker ser, og for mange er det derfor en selvfølgelighed, at der er styr på neglene, lige gyldigt hvad der skal ske. Beskidte og knækkede negle klæder de færreste, så en neglefil bør helt sikkert være på din musthave-liste til håndtasken.

Læbepomade

Bløde og flotte læber er med til at give et smukt og velplejet udseende, og især i de kolde måneder har læberne brug for ekstra pleje i form af en god læbepomade. Både vind og vejr kan være hårdt for dine læber, men også dehydrering kan gøre dine læber tørre og sprukne. 

Læbepomaden fra A-Derma er en mild læbepomade, der danner en usynlig barriere mod påvirkninger udefra. Den indeholder E-vitamin, der virker nærende og beskyttende, og så er den også baseret på Rhealba® Havre ekstrakt, som gør, at den har en beroligende og reparerende effekt på huden. Køb den her.

© A-Derma

Concealer

En god concealer kan redde dagen for de fleste, hvad enten det handler om urenheder eller mørke rander, og i dag kan du finde concealeren i mange forskellige former og størrelser, der passer perfekt til både dine behov og taske.

Brynbørste

Dine bryn er med til at indramme dit ansigt, og selvfølgelig fortjener dit ansigt en flot ramme. En brynbørste er med til at sikre, at dine øjnebryn ser skarpe ud hele dagen.

Håndsprit

Er du på farten, rejser du med offentlig transport, eller skal omgås mange mennesker, er håndspritten genial at have med i tasken. Den kan hjælpe mod bakterier og begrænse smittefarer.

Reparationscreme

Hvem kender ikke til irriteret og tør hud og tørre pletter? Det gør de fleste nok, og især i det kolde vejr kan din hud have brug for ekstra hjælp til at reparere sig selv og holde sig sund. Derfor kan du med fordel også putte en reparationscreme i tasken, så du altid har førstehjælpen klar.

Reparationscremen indeholder den patenterede Rhealba® Havre ekstrakt og reparerer og beroliger blandt andet hudirritationer som rødme, tørre pletter, kløe og revner. Køb den her.  

© A-Derma


Spejl

Need we say more? Det er bare rart at kunne se, hvad du laver – eller om du har noget mellem tænderne.