Kvinde numse
Elsk din numse!


© iStock

8 veje til en lækker numse

Drømmer du om at blive den mest bootylicious babe i baren?

15. februar 2019 af Rikke Hovn Poulsen og Amalie Kjær Boel

Hvordan har du det med din numse? Mere end 60 procent af Woman.dk’s brugere har af og til svært ved at vende deres bagdel til en fordel. Derfor får du her guiden til at opnå den perfekte numse – der er både tips til dig, der har mod til at kaste dig ud i en langsigtet indsats inden bikinisæsonen sætter ind om nogle måneder, og til dig, der har brug for et quick-fix inden på lørdag.

1. Spis proteiner – det er godt for numsen!

Øøøøv, vi ved godt, det er verdens kedeligste råd. Men hvis du er uvenner med din numse, kunne det godt have noget at gøre med, at der jævnligt ryger et par cookies og en pose Haribo for meget indenbords. Hvis du begynder at spise lidt sundere, vil det med garanti også vise sig på din booty.

Det bedste, du kan spise for at opbygge en god, fast bagdel, er proteiner – og gerne masser af dem. De vigtigste protein-kilder er kød, fisk, æg, fedtfattige mælkeprodukter og bønner. Derudover kan du også guffe al den frugt og grønt, du har lyst til. Drik masser af vand. Og hvis du så samtidig skærer lidt ned på sukker og salt, skulle den gode numse være inden for rækkevidde.

Salat med kikærter
Proteiner er gode for musklerne i din smækre numse. © Getty Images

2. Forkæl numsen med en god creme

Det er meget almindeligt at have appelsinhud, så du kan lige så godt lære at elske det! Hvis du alligevel gerne vil mindske appelsinhuden aka. celluliten, kan du afprøve disse råd:

  • Brug en hamphandske et par gange om ugen, når du går i bad. Kør hånden i cirkelbevægelser på numsen, hofterne og inderlårene – det sætter gang i blodcirkulationen. I starten føles det måske en smule ubehageligt, når du kører handsken hen over dit kæreste eje, men efterhånden som du vender dig til det, bliver det faktisk helt rart.
  • I stedet for en hamphandske kan du også bruge en lækker skrubbecreme til kroppen. Kornene fjerner døde hudceller og renser, så du ikke får bumser på ballerne. I stedet bliver huden glat og smidig.
  • Efter badet kan du smøre numsen ind i en opstrammende creme, der er specielt designet til at bekæmpe appelsinhud. Nogle kvinder oplever mirakler med den slags cremer, mens andre ikke kan se nogen forskel. Du er nødt til at prøve dig frem for at finde ud af, om det virker for dig. Prøv for eksempel Anjo Anticellulitis Lotion 200 ml, som du kan købe på Matas. Den koster cirka 134,50 kroner. 
Anticellulitis lotion mod appelsinhud
Forkæl din numse med denne lækre creme. © Matas.dk

3. Tag trappen for at styrke numsen

Dovenskaben er din røvs værste fjende! Væn dig til at tage trappen i stedet for elevatoren eller rulletrappen – hver gang. De fleste af os forcerer mange trappetrin i løbet af en dag, og det er super workout for balderne.

Hvis du virkelig vil være god, vænner du dig til at løbe op og ned ad trappen to gange, hver gang du skal flytte dig en etage. Det kan godt være, dine kolleger synes, det ser fjollet ud, når du for syvende gang på en dag spæner op og ned for at få en kop kaffe. Men det virker!

Hvis du i forvejen løbetræner, er det en super god idé at lægge vejen forbi nogle trapper og tage dem et par gange i træk, inden du løber videre. Så skulle Beyoncé-bagdelen være inden for rækkevidde.

Kvinder går på en trappe
At tage trappen er en god lille workout for din numse. © Getty Images

4. Klæd numsen på

Der findes ikke dårlige numser – kun dårlig påklædning! Den indpakning, du vælger at klemme din bagdel ned i, har usandsynligt stor betydning for, hvor godt den tager sig ud.

Gennemgå din garderobe med et kritisk blik: Er nogle af tingene for store eller for små? Udstyrer tøjet dig med en mærkelig hængerøv eller skærer bukserne numsen over i to uformelige franskbrød, fordi de kryber de helt derop, hvor solen aldrig skinner?

Hvis du er velsignet med en ordentlig ladeport fra naturens hånd, kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra skejser på et par gode jeans, der holder det hele på plads. Gå kun i bukser, der fremhæver de bedste sider af din røv og nedtoner de mindre heldige. Der er en verden til forskel! 

God numse i jeans
Et par gode jeans holder din numse på plads. © Getty Images

5. Spanx-metoden

De kæmpestore stram-op trusser er måske ikke specielt sexede at se – men hvis Bridget Jones kan score både Hugh Grant og Colin Firth med sådan et par på, kan du også! Der findes masser af forskellige stram-op trusser – vælg et par, der er gode for netop din numse. 

Spanx gør, hvad de skal: De holder både mave, hofter, balder og appelsinhud i skak, selvom du har den strammeste kjole på. Selvom spanx er supersmart, er det dog ikke lige det mest behagelige at have på.

6. Bh til balderne

En anden måde at holde rumpetten på plads er ved at komme den i et par trusser som disse. De skum-agtige indlæg holder huden på plads og giver ekstra fylde på J-LO-måden. Verdens nemmeste måde at blive bootylicious!

7. Elsk din numse!

Giv din numse den kærlighed, den fortjener! Alle de kloge er enige om, at vi alle sammen bliver mere attraktive i andres øjne, hvis vi har det godt med os selv. Så slut fred med din guddommelige numse, lige meget hvordan den ser ud. Hvis du elsker din egen numse, vil andre med garanti også gøre det!

Stil dig nøgen foran spejlet og tag et godt kig på din bootie. Sig til dig selv “jeg elsker min numse præcis, som den er” ti gange i træk. Gentag øvelsen hver eneste dag. Så skal I nok blive gode venner igen. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori