Cremen, der hjælper din hud bedre gennem natten

WOMAN fik en masse heldige kvinder til at teste NIVEAs Q10 Plus C Sleep Cream. Resultatet? Velfugtet sund hud fyldt med glød!

5. oktober 2017 af kommerciel redaktion for NIVEA

Fugt og glød, effektive antioxidanter og fin hud uden fine linjer... Hvis du nogensinde har set en reklame for en ansigtscreme, har du sikkert hørt det hele før. Så hvordan kan du egentlig vide, om de lovende løfter bliver overholdt, når det kommer til stykket (og til din huds sundhed)? Det kan du selvfølgelig kun på én måde: Ved at prøve det af. Så det var nøjagtigt, hvad vi gjorde! 30 heldige Woman-læsere fik tilsendt NIVEAs nyeste natcreme Q10 Plus C Skin Sleep Cream for at teste de fristende påstande på egen hud. Efter to uger med natlig hudforkælelse var der ingen tvivl – der gemmer sig rent faktisk en finere og mere fugtet hud i den mørkeblå tube:

  • 93 % af kvinderne siger, at de vil købe Q10 Plus C Skin Sleep Cream efter testen.
  • 82 % oplevede, at Q10 Plus C Skin Sleep Cream var med til at udviske fine linjer
  • 65 % syntes, at Q10 Plus C Skin Sleep Cream boostede den naturlige glød

Tjek nogle af testernes udtalelser om natcremen her og læs, hvordan den også kan gøre en forskel for din hud:

Vil du også vågne op med lækker hud hver eneste morgen? Q10 Plus C Skin Sleep Cream fra NIVEA er i butikkerne nu og koster 140 kr. Den ikke så hemmelige hemmelighed bag Q10 Plus C Skin Sleep Cream er et effektivt samarbejde mellem flere forskellige typer af antioxidanter – med rent C-vitamin i spidsen for specialstyrkerne. Den beskyttende og plejende synergi, de skaber, fremtryller i løbet af natten en helt særlig glød, som du både kan se og mærke dagen derp

Et nyt must i skønhedsrutinen

“Før jeg prøvede Q10 Plus C Skin Sleep Cream, gik jeg ikke rigtigt op i natcreme. Nu vil jeg ikke være foruden!”

Julie

Giver også glød

“Helt ærligt, så kunne jeg ikke se formålet med en creme som denne. Men nu kan jeg se, at den faktisk kan meget mere end bare at glatte huden.”

Christina

Yay! Meget flottere hud

“Min hud var pæn i forvejen, men jeg kan alligevel se en klar forbedring efter at have brugt denne creme.”

Trine

Fugter uden at fedte

“Cremen trænger hurtigt ind, så jeg ikke fedter rundt på puden. Og så gør den min hud lækkert blød og fugtet på den rare måde.”

Louise

Tip! Derfor skal du bruge en natcreme

Dagcreme indeholder ofte ingredienser som solfaktor eller farve, som du ikke har behov for, når du sover, så det er ikke en god idé at bruge den om natten. Desuden er natcreme federe, så huden kan blive fyldt op med næring.

  • HJÆLPER MED REPARATION
Natten igennem har din hud travlt med at regenerere og udbedre dagens skader. Det gør den ekstra modtagelig over for de plejestoffer, der er i natcreme.

  • MINDSKER FUGTTAB
Huden mister meget fugt, når du sover, så den vil ofte føles tør om morgenen. Derfor er det smart at tage alle døgnets timer i brug, så fugtbalancen vedligeholdes.

Skal det være ekstra effektivt, kan du kombinere natcremen med de andre produkter i serien: Q10 Plus C Day Care SPF 15 og Q10 Plus C Eye Treatment. Fra NIVEA, 140 kr. (Pris pr. stk.)