næsering er en smertefuld piercing
Det er ikke just en behagelig omgang at få en septum piercing! © Getty Images

De 6 mest smertefulde steder at få en piercing

Er din smertetærskel ikke den højeste? Så vil du måske gå udenom disse piercinger

3. september 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Overvejer du at få en ny piercing, men har en smertetærskel, der er nærmest ikke eksisterende? Så vil du måske sidde tilbage med en følelse af lettelse (eller skræk), når du har læst den her artikel. 

Det er nemlig ikke helt lige meget, HVOR på kroppen du får en piercing – nogle steder kan være væsentlig mere smertefulde end andre. 

Godt at vide, før du får en piercing

Der er generelt flere gode ting at vide, før du får en piercing og endnu en til listen må klart være, hvor det gør mest ondt. Derfor har vi samlet de mest smertefulde steder på kroppen (af de mere almindelige piercing-steder), du kan få en piercing. Så kan du enten forberede dig mentalt eller gå en stor bue udenom de pågældende steder. 

Men husk, smerte er individuelt – så det kan sagtens være, at der er andre steder, der er værre for dig. 

1. Genital piercing (kønsdelene) 

Av av av! En piercing i de ædlere dele er ikke for sjov. Her er både mænd og kvinder som bekendt MEGET følsomme.

2. Brystpiercing

Yes, du havde måske allerede regnet med det, og den er god nok. En nipple-piercing er en af dem, der er allermest smertefulde at få (og det kan vi sådan set snildt forestille os!), fordi vores brystvorter ganske enkelt er et af vores ømmeste punkter.

3. Antitragus Piercing (øret)

Dette er en piercing øverst i øreflippen. Her skal nålen igennem et ret tykt lag hud og brusk på et sart område i øret. Det kan være svært for pierceren at komme til, så den er ikke nødvendigvis sjov for nogle af jer...

4. Conch piercing (øret)

Er en piercing midt i øret. Smerten skyldes selve gennemhulningen i brusken og den tid, det tager at hele efterfølgende (hvor øret både kan blive ømt og hæve). 

5. Septum piercing (næsen)

Den såkaldte ‘tyrering’ er heller ikke til at komme udenom. Den er især smertefuld, hvis den laves gennem næseskillevæggens brusk! Mange vælger at sætte den i det bløde punkt under brusken, og det er trods alt lidt mindre smertefuldt.

6. Daith piercing (øret)

Endnu en piercing i øret er på listen, og denne gang er det den meget populære Daith piercing, der sidder i det midterste stykke brusk i øret (ind mod resten af hovedet). Den er heller ikke helt piece of cake...

Kilder: Piercee.com, Pierced.co

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori