Derfor skal du tage din veninde med på spa ophold

Jeres venskab fortjener en afslappende tur i spa!

11. september 2022 af Annonce

Der er ingen, der siger, at du er nødt til at finde den perfekte kæreste, før du kan nyde et spa ophold. Faktisk kan en tur i spa være en fantastisk mulighed for dig og din veninde. I kan nemlig blive connected på et helt nyt niveau, når I lader barrikaderne falde, og krop og sind slapper heeelt af...

Spa er en genial veninde-disciplin

I vores kultur har vi en tendens til at ophøje romantiske forhold, og venskabet kan blive glemt. Det er synd, og ikke særlig logisk, for ofte er det veninderne, vi har med os hele livet. Derfor er der god grund til at tage netop veninden med på luksus-spa-weekend.

Et spa ophold er en genial veninde-disciplin. Hvorfor det? Jo, vi kvinder er virkelig gode til at samtale. Vi kan snakke om stort og småt, og vi er ikke bange for at komme derind, hvor det gør ondt.

Det er selvfølgelig en generalisering, men der er alligevel noget om snakken. For lige fra vi er helt små, socialiseres vi til at være superkommunikatører, der får samtalen på gled.

Når I bare kan være i hinandens selskab

Et spa ophold kan give snakketøjet en velfortjent pause. Her handler det om at komme ned i kroppen og bare være. Det kan åbne op for en ny måde at være sammen på, hvor I kommunikerer mere fra maven og mindre fra hovedet.

I skal ikke blive overraskede, hvis opholdet åbner op for nye erkendelser og sårbare samtaler. Og så er et varmt bad faktisk også et godt sted at sladre... 

Hvis jeres venskab var et spaophold

Hvis jeres venskab var et spa ophold, hvilket ophold skulle I så tage på? Der findes nemlig et hav af forskellige ophold og typisk flere steder i Danmark – faktisk ofte tæt på havet. Det betyder, at du og din veninde kan vælge dét ophold, der taler bedst ind i jeres venskab.

Fra pastahygge til gourmet ophold

Er dig og din veninde typerne, der kokkererer lækre middage sammen, mens I drikker vin? Så kan et gourmet spa ophold være lige noget for jer. Her kan I nyde en 5-retters menu med udsøgte vine til hver ret. Det vil give jer masser af inspiration, som I vil kunne tage med hjem i køkkenet.

Vis omsorg med spa og massage

Det kan også være, at din veninde går igennem en stressende tid. Måske driller parforholdet eller arbejdet er ekstra krævende. Du kan selvfølgelig gøre meget ved at snakke med hende og tilbyde hende en skulder at græde ud - eller grine - ved.

Men du kan ikke få hende til at slappe af i alle kroppens muskler – medmindre du tilfældigvis er professionel massør.

Vis din veninde omsorg ved at tage hende under armen og få en lækker massage. Det vil give hende fornyet energi til at tackle livet og dets benspænd.

Hvor går turen hen?

Der findes mange indbydende tilbud på spa ophold for 2 i Danmark. Alene på Sjælland er der et masser af labre lokationer. Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland er uden tvivl ét af de mest populære, med en fantastisk beliggenhed mellem skov og hav.

Her kan I afveksle spaen med en badetur i Øresund og gå en forfriskende tur i Dyrehaven. Det bliver uden tvivl et ophold i sent (aldrig!) vil glemme.