Skønhedstrick med Vaseline
© Woman.dk

“Derfor tager jeg Vaseline på mine vipper og bryn HVER aften”

En fra redaktionen deler ud af sit private skønhedstip

21. januar 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Kender du det, når du ser dig selv i spejlet og pludseligt bemærker et par steder i øjenbrynet, som ikke har hår? Eller du fjerner mascara om aftenen og ser, at der på vatrondellen sidder nogle enkelte øjenvipper, som du ville ønske bare kunne have siddet lidt bedre fast? 

Bare rolig. Selvom det er normalt at miste et par øjenvipper og øjenbrynshår findes der faktisk et nemt og billigt trick til at styrke hårene – og det fortæller Helene Hyldgaard-Jensen, som er Womans praktikant, om lige her.

Tynde øjenbryn var jo the shit

“Før i tiden var tynde øjenbryn jo in, og jeg skulle selvfølgelig være med på moden. Desværre kunne mine bryn aldrig vokse sig kraftigere efter det, hvilket jo ikke var en del af planen... Mine vipper har derimod altid været lange, men ikke særligt kraftige (og derfor meget skrøbelige).”

Tog sagen i egen hånd

“Jeg begyndte at gå hos en kosmetolog, som fortale mig, at jeg skulle købe et serum, som kunne få mine hår til at gro. Men jeg var ikke kæmpe fan af at skulle investere i et rigtigt dyrt produkt, som indeholdt meget lidt. Så hun foreslog mig at smøre Vaseline på mine bryn og vipper, så ofte jeg nu kunne, inden jeg skulle sove. Med tiden skulle mine bryn og vipper nok blive kraftigere og stærkere. Og hun havde ret! Måske var det en naturlig reaktion, som årene nu gik – eller en blanding med Vaselinen. Anyway, så har jeg i hvert fald ikke lyst til at stoppe med det nu. 

Hvis du står i samme situation, som jeg stod i førhen, så har jeg lavet en nem guide til, hvordan at du kan gøre som jeg. Vaseline er jo ikke et mirakelprodukt, men det virkede for mig – så måske det også virker for dig? Det er værd at prøve!”

Brug Vaseline som øjenvippeserum

“Serum hjælper på en kraftigere hårvækst af vipper og bryn, men det koster for det meste kassen. Det geniale alternativ til dette er den gode, gamle Vaseline ifølge mig. Vaseline er faktisk et naturligt ekstrakt af råolie, og det gemmer også på en masse overraskende tips og tricks, som du måske ikke vidste.”

Sådan gør du

“Hver aften, når du har fjernet makeup og renset dit ansigt, skal du påføre et lag Vaseline på bryn og vipper med en vatpind (en helt tør mascarabørste kan også bruges). 

Næste morgen vil Vaselinen være indtørret. Hvis du har tynde bryn eller få/korte øjenvipper, så hjælper Vaseline enormt meget på et fyldigere look – præcis som et serum eller som alternativ til eyelash extensions. Det er i hvert fald min oplevelse. 

I videoen her har jeg vist, hvordan det kan gøres.”

Video af Woman.dk. Musik af Lyfo – High. 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide