Har du investeret i en skinroller? Eller pønser du på at gøre det?
Vi har talt med holistisk hudterapeut Tina Lykkegaard, som her hjælper med at svare på en række spørgsmål, så du kan komme bedst fra start med at bruge en skinroller i din skønhedsrutine.
1. Hvad er en skinroller?
En skinroller (eller glowroller som den også bliver kaldt) er et skønhedsredskab med enten mikronåle, tekstur eller dupper, som mindsker hævelser i ansigtet på meget kort tid. Tina Lykkegaard anbefaler, at du vælger en skinroller med tekstur/dupper, som på en mild og nem måde skaber glød i huden på få minutter.
2. Hvorfor er det godt at bruge en skinroller?
For det første er det utrolig nemt at bruge en skinroller, og for det andet er det en supernem måde at få en frisk glød i huden.
“Huden kan godt komme til at se lidt trist og træt ud, og her er skinrolleren din ven. Du sætter gang i blodcirkulationen, som giver gløden med det samme, men du sætter også gang i lymfesystemet, som er vores ”rensningsanlæg”, som fjerner og affaldsstoffer og ophobet væske,” fortæller hudterapeuten.

3. Hvor ofte skal du bruge en skinroller?
Vågner du sommetider med hævelser under øjnene? En skinroller kan i løbet af to til tre minutter gøre en forskel, så brug skinrolleren, når behovet er der.
“Den bedste effekt ved skønhedsredskaber generelt er at bruge dem kontinuerligt og ikke kun en gang om måneden. Så tre til fire gange i ugen er helt optimalt, men kan som sagt også bruges, når behovet opstår,” fortæller Tina Lykkegaard.
4. Er der noget, du skal være specielt opmærksom på?
“Du må ikke rulle på beskadiget hud, men har du akne eller rosacea i udbrud, så fokusér på hals og nakke, da det også er rigtig vigtigt, at der ikke er blokeringer her, da det også har betydning for hudens sundhed i ansigtet,” anbefaler hudterapeuten.
5. Bruges metoden i ansigtet eller på kroppen?
Skinrolleren skal kun bruges i ansigtet. Hvis du gerne vil give din krop en skønhedsmassage, er det gua sha du skal have fat i.
6. Er der nogle ulemper ved at bruge en skinroller?
“Nej, det er der ikke, men det føles skønt, så måske du ikke kan stoppe igen,” fortæller Tina Lykkegaard.
7. Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en skinroller?
Der er mange skin- eller glowrollere på markedet, og prisen hænger sammen med kvaliteten. Hudterapeuten anbefaler skinrollere fra mærket Calmlish, da kvaliteten er god, og skinrolleren holder rigtig længe. “Nogle skinrollere har ikke tekstur enden, og det synes jeg er rigtig synd, for det er den, der sætter skub i huden på en blid men effektiv måde,” uddyber Tina Lykkegaard.

Skinroller fra CALMLISH, 500 kroner. Kan købes her.
Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.