Din nye shopping BFF: Slut med at lede efter rabatkoder

Er du også træt af at surfe rundt i det uendelige cyberunivers i jagten på den perfekte kjole og den ultimative rabatkode? Så er der gode nyheder fra Obsidian Media, som i dag lancerer Savier. Det er din nye digitale shoppingven, der er både en app og en browser-udvidelse, og som vil revolutionere din online shoppingoplevelse.

15. august 2023 af Annoncør

Vi alle elsker en god app. Men hvad med browser-udvidelser? Ikke mange snakker om dem, men der er et par ret så geniale derude. Alt fra udvidelser der hjælper dig med at blokere uønskede reklamer eller grammatik-hjælp.

Dit personlige shoppingteam

Savier er som at have din egen personlige shopper lige ved hånden, der kan finde rabatkoder, sammenligne priser og give dig heads-up om, hvis den butik, du overvejer at shoppe i, har fået dårlige anmeldelser. Og ved du hvad? Det er 100% gratis, finansieret af reklamer.

Adieu til rabatkode-kaos

"Markedet for rabatkoder er i dag både rodet og forvirrende. Vi kender alle sammen situationen, når man handler online, og gerne vil finde den bedste pris, og ikke mindst finde en rabatkode til den foretrukne webshop. Man skal dog lede længe for at finde noget brugbart på divese hjemmesider inden for rabatkoder, og når man gør, så er det langt fra hver gang, at det virker"

"Derfor har vi udviklet en smart funktion i Savier, der automatisk både finder og tilføjer rabatkoder for brugeren i forbindelse med checkout. Savier tester flere rabatkoder, hvis der er flere, og sætter til sidst den rabatkode med den største besparelse ind."

Hvad mere har Savier i tasken?

Ud over din nye buddy i rabatkodeland, så har Savier også indbygget prissammenligning. Forestil dig at stå i en fysisk butik og have en veninde, der lynhurtigt kan tjekke, om den taske du lige er faldet for, er billigere et andet sted. Det er præcis, hvad Savier gør for dig online. Den har også en 'troværdigheds-detektor', der beskytter dig mod de skumle webshops derude.

Din bedste shoppingven fremover

Obsidian Media, der står bag sites som Forbrugsguiden og Bomagasinet, har store visioner for Savier og arbejder allerede på nye funktioner.

"I starten skal vi jo hjælpe brugeren med den rette pris, og hjælpe dem med at spotte potentiel svindel. Men det klart, at vi gerne vil mere end det, vi vil over tid også gerne i den mere kvalitative retning, hvor vi også kan hjælpe med spørgsmålet “Hvilket produkt passer til dine behov?”

“Med kombinationen af vores interne produktnøderi og kunstig intelligens, er jeg sikker på, at Savier snart kan være en kæmpe hjælp for forbrugeren som sparringspartner om produkterne," siger Emil Børsting Sørensen.

Sådan får du din nye shopping-fugl

Savier, som i øvrigt personificeret af en lille kolibri i dit browservindue, er tilgængelig som en app til din iPhone eller iPad, samt som en browser-udvidelse til din computer. Det virker med de fleste browsere, så uanset om du er en Mac-diva eller en Windows-queen, er Savier din nye go-to shopping assistent.

Læs mere om Savier her.