Kvinde med creme
© iStock

Disse skønhedsprodukter skal faktisk ikke i makeup-skuffen – men i køleskabet

Det giver os jo meget mere plads til (endnu) FLERE produkter!

15. april 2017 af Marie Alkestrup / Costume.dk

Hvis du troede, at køleskabet kun var beregnet til at holde din mad på køl, tager du grueligt fejl. De kolde temperaturer er nemlig også perfekte til at forlænge og bevare virkningen af dine mange skønhedsprodukter.

Hvis du vil have maksimalt udbytte af dine mange dyre skønhedsprodukter, er det derfor vigtigt, at du ryder en hylde i køleskabet, og får overblik over, hvilke af dine produkter, som straks skal en tur på køl. 

Neglelakker

Selvom det nogle gange føles, som om dine lakker har uendeligt liv, så vil deres levetid blive væsentligt forlænget af at komme i køleskab. Således vil du have glæde af din neglelak i længere tid, uden at den størkner eller ændrer farve.

Ansigtsmasker

Både crememasker eller de populære sheetmasks vil give langt større effekt, hvis de er kolde, når du kommer dem på huden. Således vil du både få glæde af maskens virksomme ingredienser, og kulden vil dræne dit ansigt for ophobet væske.

Øjencremer

Ligesom ansigtsmaskerne er en øjencreme også allerbedst i kold tilstand. Den kolde creme vil have dobbelt så god effekt på dine morgenhævede poser under øjnene, og kulden vil desuden også forlænge din øjencremes levetid. Det er da smart!

A-vitamin og C-vitamin

Disse to dyre og virkelig effektive ingredienser er desværre også meget skrøbelige, og deres effekt vil gradvist formindskes, så snart de udsættes for luft, varme og sollys. Det skyldes, at produktets kemiske sammensætning vil begynde at ændre sig, og så kan man desværre ikke regne med, at cremen, serummet eller olien har den samme effekt, som ved første brug.

Heldigvis kan køleskabets mørke og kolde omgivelser være med til at bevare din produkters virkning, og derfor skal du skynde dig at reservere en plads i køleskabet til de dyre cremer. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.