se hvad du skal putte i make-up pungen og ansigtet for at blive smart
se hvad du skal putte i make-up pungen og ansigtet for at blive smart © colourbox

Efterårets hotteste make-up trends

Se hvad du skal putte i make-up pungen og ansigtet for at blive smart

20. september 2005

Naturlig hud
Ikke særlig overraskende er naturlig hud in - igen. Det betyder, at bruger du en foundation, skal du vælge en let en, hvor man kan se din egen hud igennem med alle dens naturlige finurligheder som for eksempel fregner og skønhedspletter. Sommerens dugfriske ansigter er imidlertid sat i skammekrogen: Hvis du vil være hip dette efterår, skal du sørge for at pudre dig lige netop nok til, at din hud bliver mat og ikke skinnende. Rosenrøde kinder
Gem solskinspudderet og dine pink og ferskenfarvede blushere væk ? til vinter skal du købe dig en rød blusher i stedet. Det handler om at se som om du bestandigt lige netop er trådt ind ud fra.

Naturlige vipper og bryn
Ikke noget med at overplukke brynene til højtsvungne buer og dynge vipperne til i tyk mascara til vinter ? næh, nu skal brynene bare holdes i form, og du skal kun bruge et lag mascara. Jo mere naturlig du ser ud, desto mere cool.

Kulør på øjnene
Der er masser af fokus på øjnene til efteråret ? ikke mindst fordi der er et hav af skønne farver til at fremhæve dem. De hotteste farver i den kommende sæson bliver lilla, grøn og grå. Og inden du nu afviser tanken fuldstændig, så husk, at der findes masser af nuancer af alle farverne ? også nok til at der er en, der passer til lige netop dig og dine naturlige farver! De grå farver strækker sig for eksempel over hele spekteret lige fra koksgrå, gråbrun og lys grå til sølv. Jo mørkere hudfarve du har, desto mere knald kan du smække på farverne; er du mere vinterbleg og usikker på farverne, så nøjes med en lys, næsten gennemsigtig tone.

TIP: Frisk den altid vinterpopulære klassiker smokey eyes op ved at lave dem med en mørk grøn, grå eller lilla farve i stedet for den klassiske sorte!

Masser af eyeliner
Et andet populær look dette efterår er 60'er-looket. Og hvis du vil være 60'er-chic skal du finde eyelineren frem ? helst den flydende, for den skal ses! Du skal bestræbe dig på at trække lige linier uden uskarpe kanter, men derudover er der ingen grænser, så prøv dig bare frem. Og det er faktisk ikke så svært, bare du øver dig lidt og husker at komme eyelineren på efter øjenskyggen og før din mascara. Vælger du look'et med masser af eyeliner, så slut af med et tykt lag mascara.

Knaldrøde læber
Ladylike er in ? og hvad er mere ladylike end knaldrøde læber? Fra postkasserød til bordeaux, der er masser af farver at vælge mellem! Og ikke nok med, at røde læber oser af sex, det får også dine tænder til at se ekstra hvide ud, så der er god grund til at hoppe med på trenden. Det hotteste dette efterår er matte røde læber, så pak lipgloss'en langt væk. Husk at holde din øjenmake-up neddæmpet, hvis du vælger de iøjenfaldende læber.

Læs mere fra samme kategori