Kvinde lægger øjenskygge
© iStock

Elsker du en pæn øjenmakeup og en iskold Coca Cola? Så bliver du fan af dette makeup-tip

Det er en skør, men smuk kombination!

13. februar 2017 af Maria Clara Iuel

En Coca Cola er ikke kun lækker at drikke – den kan faktisk også gøre DIG lækker! Den brasilianske beautyblogger Julianan Leme har nemlig fundet en genial (og lidt skør) måde at bruge Coca Cola-låget til at lægge en super fin øjenskygge. 

Mærkeligt? Oh yes, men det er altså også ret smart! 

'Cut-crease'

Trenden hedder 'cut-crease', og det er en form for contouring af dine øjenlåg. Det er nemlig ikke kun selve ansigtet, som bliver pænere af, at du lægger skygger de rigtige steder.

Men det er ikke altid helt let at lægge øjenskygge, og det kan være rigtig svært at få begge øjenlåg ens – og det er her, at det lille Coca Cola-låg kommer ind i billedet. Tricket med låget gør nemlig, at alle kan være med (også os, som ikke nødvendigvis er hajer til det med øjenskygge). 

Pæn makeup og en iskold cola

Vi elsker, når makeup-tips er ultra simple og lette at gå til, og det er Coca Cola-tricket heldigvis. Alt, du skal gøre, er at presse låget let imod din globelinje og så påføre din favoritøjenskygge langs lågets kant. Start med de mørke nuancer, og brug så de lyse på selve øjenlåget. 

Det er altså ægte win win med det her trick – du får en pæn og lækker øjenmakeup, og du kan ovne i købet nyde en kold cola, imens du lægger den. Perfekt, synes du ikk', kære cola-afhængige?