Makeup
© Privatfoto

En skønhedsredaktørs sværeste valg: “Kun 5 makeupprodukter? Så bliver det disse”

Vi lover, at du bliver flottere end Rothmar er på billedet her...

19. januar 2018 af Maria Rothmar

Jeg har arbejdet professionelt med skønhed siden 2001, hvor jeg solgte cremer og parfumer i Magasin. Siden 2007 har jeg været skønhedsredaktør på Woman, og som så mange andre fag, har de mange år inden for samme felt medført en arbejdsskade: Jeg bruger enormt meget makeup. Fordi jeg elsker det!

En hurtigt sammentælling afslører, at jeg i morges brugte intet mindre end 12 separate makeupprodukter i mit ansigt (herunder primer, highlighter og læbestift), og derfor var det også noget af en udfordring, da redaktionen bad mig indsnævre det til fem.

Men jeg gjorde det! Tadaa: De fem absolut mest uundværlige ting i min (bugnende) makeupskuffe.  

Mineral Foundation Compact


© Nilens Jord

 1. Mineralfoundation fra Nilens Jord, Mineral Foundation Compact. 280 kroner.

Det geniale ved mineralfoundation er, at den både kan dække urenheder, give huden en fin og ensartet teint og efterlade den uden shine. Den faste variant fra Nilens Jord kan bruges både med svamp og pensel – køb den her.  

L.A. Lights Blush & Highlight Palette
© Smashbox

 2. Blush fra Smashbox, L.A. Lights Blush & Highlight Palette i farven Pacific Coast Pink. 240 kroner.

Blush er efter min mening et overset produkt, der gør en kæmpe forskel for din glød og udstråling. Jeg elsker denne trio, der giver mig flere farver at vælge imellem – eller mikse. Køb den her.

Brow Tamer Gel
© Urban Decay

 3. Brynmascara fra Urban Decay, Brow Tamer Gel i farven Neutral Brown. 170 kroner.

Mine naturligt lysblonde bryn får form, farve og karakter på ét minut, når jeg stryger denne brandsmarte brynmascara over dem. Du kan vælge mellem fem farver og købe den lige her.

Eye Kohl
© Mac Cosmetics

 4. Eyelinerblyant fra Mac, Eye Kohl i farven Powersurge. 140 kroner.

Den smukke kobbernuance får det fineste frem i mine blå øjne. Blyanten fungerer også som cremeøjenskygge, hvis jeg bruger en fingerspids til at fordele den på hele øjenlåget. Køb den her.

Mascara Vinyl Couture
© YSL

 5. Mascara fra YSL, Mascara Vinyl Couture i farven Black. 265 kroner.

Det allermest umulige ved denne opgave var at vælge én mascara, for jeg har godt nok prøvet mange gode i min lange skønhedskarriere. Denne fra YSL er dog helt oppe blandt de bedste. Køb den her.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.