Det kan godt være, at ny forskning viser, at mænd og kvinder generelt er stort set ens - men enhver, der har været i nærkontakt med en mand, vil nu vide, at mænd ikke altid taler helt samme sprog som os kvinder! Om det er dem, der er mærkelige, eller os, der har fundet de viise sten, skal vi lade stå hen i det uvisse, men her kan du i hvert fald får Womans ultimative guide til, hvordan du lærer at forstå manden i dit liv (og gør det lidt lettere for ham at forstå dig!) © Getty

Få en 100 % hårfri kæreste

Nu kan du købe både voks og hårfjerningscreme til manden i dit liv

26. april 2005

Tænder du på et glat mandebryst? Eller vil du bare gerne vise mændene, hvad vi kvinder egentlig går i gennem for at blive hårfri og skønne for deres skyld? Uanset hvilke motiver du har, er der gode nyheder til dig: Nu kan du nemlig købe Veet hårfjerningscreme eller voks til manden i dit liv.

Og der skulle være basis for vælte de nye hårfjerningsmidler ned i indkøbsvognen - der er nemlig flere og flere mænd, der fjerner hår. En undersøgelse fra 2004 viser, at i USA fjerner 16 % af mændene hår, i England følger 12 % trop og i Italien skraber, vokser og nuker 8 % af mændene de uattraktive hår bort. Og hver fjerde af dem, der fjernede hår, var begyndt inden for de sidste 12 måneder.

Selvom skrabere giver skægpest, snitsår og stride stubbe, er det stadig den, størstedelen af mændene - nærmere bestemt 53 % - sværger til. Men 33 % bruger hårfjerningscremer, 12 % bruger voks, 10 procent bruger epilator eller pincet og 6 procent får fjernet hår på en klinik. 5 % melder, at de bruger "andre metoder", hvad det så end er?

Veet cold wax strips for men og Veet hårfjerningscreme for men koster begge 80 kr. stykket - og ingen af delene kan bruges til at fjerne hår på bollerne eller i numsen...

Hvad mener du? Skal en mand være hårfri eller ej?

Læs mere fra samme kategori