© Oslo Skin Lab

Få svaret på, hvornår du egentlig bør begynde at forebygge rynker

Kender du én, der stresser liiiidt meget over rynker og alderstegn, kan du berolige hende med både facts og løsningen her!

1. august 2019 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Lab

Der er nogle få ting i livet, vi ikke kan komme udenom, som for eksempel at vi allesammen får rynker med alderen. Det er altid en god idé at være på forkant, men hvor tidligt bør du egentlig bekymre – og forberede – dig? 

Få svaret, samt en nem løsning fra Oslo Skin Lab, der forebygger alderstegn og ujævn hud med en morgenrutine, der tager under et minut!

Hvorfor får vi overhovedet rynker?

En af årsagerne til, at vi får rynker, skyldes noget så lækkert som kroppens kollagenniveau. Kollagen er et protein, din krop producerer for blandt andet at opretholde bindevævet i huden, der giver spændstig og glat hud. Allerede når vi nærmer os de 30 år, falder vores dannelse af kollagen med 1-2% om året, og når vi gradvist mister modstandskraften over for sol, vind, vejr og mimik, begynder vi at få rynker.

Bad news: Har du en tendens til at suge til dig af solens stråler, kan du højst sandsynligt begynde at spotte rynkerne endnu tidligere. 

Så hvornår bør du gå i gang?

Som nævnt falder kollagenniveauet allerede, når vi nærmer os de 30 år, og du bør derfor begynde at forebygge de fine linjer omkring slutningen af dine 20'ere. Der er ingen grund til at gå i krig før, men hvis du i slutningen af 20'erne begynder forebyggelsen af rynkerne, kommer din hud til at holde sig flot og glat i mange år!

Men så kommer næste projekt... hvordan navigerer man lige rundt i anti-age-junglen med cremer, madvarer og uendeligt lange skønhedsrutiner?

Du har helt sikkert bekymringer nok i forvejen... Bør rynker nu også være en af dem?

© Oslo Skin Lab

Forebyg rynkerne, mens du spiser morgenmad... 

En ekstrem simpel måde at forebygge rynker på er naturligt nok ved at indtage det stof, du senere hen begynder at miste - nemlig kollagen! Ligesom når du tager D-vitamin om vinteren, kan du indtage ren kollagen gennem kosttilskuddet The Solution™ fra Oslo Skin Lab, som altså både behandler og forebygger rynker og fine linjer.

Hver morgen skal du bare indtage en lille pose med smagsneutralt pulver, som du kan blande op i et glas vand, i din havregryn eller i lækre smoothies. Du kan endda gøre noget godt for din hud, mens du skovler Coco Pops i dig!

Det er nok mest passende at kombinere The Solution™ med sunde, cremede smoothies fyldt med vitaminer. Få to gode opskrifter her.

© Oslo Skin Lab

To fluer med et smæk

Selvom The Solution™ kun tager under et minut af din morgenrutine, indeholder kollagenpulveret et hav af forskellige fordele – og det er blandt andet også derfor, at det er nomineret til Danish Beauty Awards i kategorien Inner Beauty. Det smarte er, at det ikke, ligesom en creme, kun har effekt på et enkelt område, men gavner hele din krop, når du indtager det. Du får derfor glattere og mere jævn hud overalt, hvilket vil sige, at også appelsinhud behandles og forebygges. 

Selvom du er skøn, præcis som du er, er det rart med et enkelt skønhedsprodukt, der giver kroppen de bedste betingelser, giver udstråling og arbejder indefra – uden at det er besværligt.

50 procent rabat? JA, TAK

En pakke af The Solution™ består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug. Kunne du tænke dig at købe produktet eller læse om andres oplevelser, skal du bare klikke lige her. Gennem linket får du hele 50% rabat på første bestilling - rimelig nice! Skønhed og forkælelse bør nemlig være for alle. 

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere på Facebook og Instagram.

Selvom det måske kan lyde liiidt for godt til at være sandt, har The Solution™ dokumenteret effekt, det bliver brugt af kendisser som Christiane Schaumburg-Müller, og så er det nomineret til Danish Beauty Awards i kategorien Inner Beauty.

© Oslo Skin Lab

Læs mere fra samme kategori