Tre smukke frisurer til hjerteformede ansigter - klik videre i galleriet for at se flere gode (og dårlige) eksempler.
Tre smukke frisurer til hjerteformede ansigter - klik videre i galleriet for at se flere gode (og dårlige) eksempler.© Bulls

Frisurer til hjerte-formede ansigter

Læs sidste del af Womans store tema: Vælg frisure efter din ansigtsform

30. oktober 2009 af Rikke Hovn Poulsen

 

"Den så så flot ud på billedet af Jessica Simpson, men..."

Kender du fornemmelsen af at vandre ud fra frisør-salonen med en følelse i maven af, at din nye frisure er helt, helt forkert?

Så er det højst sandsynligt, fordi du ikke havde din ansigtsform i baghovedet, da du bad frisøren give dig samme look som frøken Simpson. Derfor giver vi dig her guiden til, hvad der ser godt ud til dit hjerteformede ansigt.

Du kan også se frisurer til runde, firkantede, ovale og lange ansigter.

Tryk her for at se billeder af de bedste frisurer til dit hjerteformede ansigt.


DET HJERTEFORMEDE ANSIGT
Hvis dit ansigt er bredt ved panden og går skråt ned i en smal kæbe og en spids hage, hører du til blandt de hjerteformede. Det er et super feminint ansigt, og du har masser af muligheder med hensyn til frisuren. Men forsøg alligevel at nedtone hagen lidt - det gør helhedsindtrykket lidt mere harmonisk.

 

GÅ EFTER:

  • PANDEHÅR: De fleste former for pandehår ser godt ud til dig - især den lidt længere model, der går ned over øjenbrynene, eller den, der starter i siden og løber henover din pande. Pandehåret tager lidt af fokus væk fra dit hageparti, og samtidig kan det bruges til at dække en stor pande.
  • KORT: Hvis du vælger at cutte lokkerne af, skal du sørge for at holde de øverste lag forholdsvis lange.
  • PAGEHÅR: Du kan satens bære en page. Men sørg for, at den ikke er kortere end til hagen.
  • FYLDE: Dit hår skal helst fylde allermest lige omkring hagen. Det skaber harmoni, fordi det udjævner lidt af det hjerteformede.
  • KRØLLER: Jeps, krøller og slangekrøller er super gode. Men de er bedst, hvis de først starter ved ørerne og nedefter - det giver mere fylde til den nederste del af dit ansigt.
  • LAG-PÅ-LAG: Hvis du har tykt, langt hår, er det en god idé at få det klippet i bløde etager, så det indrammer dit ansigt.

 

UNDGÅ:

  • PANDEHÅR: Pas på med at klippe pandehåret for kort og lige over. Det kan let se mærkeligt ud på din brede pande.
  • KORT: Du kan sagtens have kort hår, men lad det endelig ikke fylde for meget oven på hovedet.
  • FYLDE: I det hele taget skal du styre langt uden om frisurer og opsætninger, der fylder på toppen - medmindre du virkelig har lyst til at understrege din hjerteform.
  • TILBAGESTRØGET: Det samme gælder, når du stryger alt håret stramt tilbage: Det sætter virkelig fokus på din brede pande og din spidse hage.

 

Tryk her for at se billeder af de bedste frisurer til dit hjerteformede ansigt.

Du vil (garanteret) også kunne lide