LACTOClear hudpleje creme exfoliation cleanser face wash active creme

Gør din hud sommerklar med mælkesyrebakterier og tre simple steps

Ny hudplejeserie gør det nemt at komme urenheder til livs

14. juni 2017 af LACTOClear

Du har for længst forladt teenageårene, men alligevel har du stadig uren hud. Lyder det bekendt? Bare rolig - du er langt fra alene, da helt op til 20 % af voksne døjer med hudproblemer - især kvinder. Med den nye innovative hudplejeserie, LACTOClearTM, kan du nemt komme urenhederne til livs og nyde den danske sommer uden bekymringer.

LACTOClearTM er en ny og målrettet hudplejeserie til uren hud. Med LACTOClearTM undgår du lange og komplicerede rutiner, som er svære at overholde henover sommeren og på rejsen. Hudplejeserien består af tre produkter, som er med til at genskabe din huds balance, give ensartethed og reducere urenheder med blot tre simple steps.

Lige nu kan du afprøve et introduktionssæt fra LACTOClearTM til kun 99,-, som ellers normalt koster 399,-

Hvorfor får jeg uren hud?

P. acnes bakterien er en bakterie, som ofte ligger til grund for uren hud. Bakterien trives i lukkede miljøer og har optimale vilkår i en hud med tilstoppede hårsække og døde hudceller.
Det specielle ved LACTOClearTM er den effektive og innovative ingrediens LACTOPADTM, som binder sig til P. acnes bakterien og dermed reducerer urenheder i huden.

Mange produkter mod bumser udtørrer huden ved hjælp af f.eks. salicylsyre, men samtidigt slår produkterne desværre også hele hudens bakterieflora ihjel – også de gode bakterier. LACTOClearTM anvender i stedet en probiotisk teknologi med mælkesyrebakterier, som giver huden fugt og næring med fokus på at åbne tilstoppede porer samtidigt med, at den målrettet kun rammer P. acnes bakterien. 

LACTOClear hudpleje creme exfoliation cleanser face wash active creme

LACTOClear-serien består af en exfoliating clenaser, en face wash og active creme.

Hvordan anvender jeg produkterne?

LACTOClearTM hudplejesystemet består af et 3-trinsprogram, som både er nemt og effektivt og resulterer i en fin, sund og balanceret hud.

  • Trin 1) Exfoliating Cleanser: Eksfoliér huden to gange om ugen med masserende cirkelbevægelser. Rens med lunkent vand efter 1 minut. LACTOClearTM ’Exfoliating Cleanser’ er udviklet særligt til nænsom dybderens af udsat hud.
  • Trin 2) Face Wash: Anvend LACTOClearTM ’Face Wash’ dagligt både morgen og aften. Massér skummet ind i huden med cirkelbevægelser; skyl efter med lunkent vand, dup huden tør – og nu er du klar til LACTOClearTM ’Active Cream’.
  • Trin 3) Active Cream: Brug Active Cream som både dag- og natcreme. For at opnå det bedste resultat masseres LACTOClearTM ’Active Cream’ nænsomt ind i huden. 

Læs mere fra samme kategori