Guide: Så nemt holder du din hud sund i kulden

Vinteren kan være hård at komme igennem på mange måder – også for din hud.

5. februar 2019 af Benjamin Native Studio for DK Pharma

Om så du sværger til den helt store hudplejerutine hver dag eller bare bruger lidt fugtighedscreme i ny og næ, så er det vigtigt at huske at passe på sin hud. Særligt i vintermånederne kan din hud blive tør og irriteret på grund af den lave luftfugtighed.

Derfor får du har en guide til, hvordan du sikrer, at din hud holder sig sund og varm vinteren igennem.

Skift til en federe creme

Ligesom du skifter den tynde overgangsjakke ud med en varmere vinterfrakke for at beskytte dig selv mod kulden, har din hud også godt af at blive klædt godt på med varmt overtøj i den kolde vinter. Udskift derfor din normale dagcreme til en lidt federe en af slagsen i vintermånederne, da de som regel har en højere beskyttelse mod kulde og frost, end tyndere cremer.

Styrk huden med vitamintilskud

Solen, der næsten ikke viser sig, varmen der udebliver og lyset der forsvinder. I vintermånderne må vi undvære mange sunde vitaminkilder fra naturens side. Derfor kan det være en god idé at give din hud styrke indefra med vitamintilskud – hele året rundt, faktisk.

Beauty Bears vingummi-vitaminer fås til én eller tre måneder. Læs mere om vitaminerne på beautybear.dk eller via Facebook og Instagram på @beautybearvitamins.

Beauty Bear Skin Vitamins er veganske vingummier, der indeholder 100% naturlige smage og farver. De velsmagende vitamin-vingummier plejer din hud indefra med bl.a. A-vitamin og Zink, der vedligeholder din hud. Samtidig indeholder vitaminerne Ceramideolie og ellaginsyre, der reducerer rynker og forbedrer hudens elasticitet. Det hele med dokumenteret virkning inden for 60 dages brug

Udover vitaminer kan urter også hjælpe dig med at styrke din hud indefra. Urtetilskuddet fra Berthelsen Silky Beauty er spækfyldt med urter og C-vitamin, der sammen sørger for at holde din hud blød og smidig, beskytter mod UV-stråler og styrker hudcellernes DNA

Berthelsen Silky Beauty er veganske og gluten- og laktosefri. For optimal effekt anbefales det, at tilskuddet indtages i en periode over 2-3 måneder.

Undgå at vaske ansigtet for meget

For at mindske risikoen for tør hud om vinteren, bør du undgå at vaske dit ansigt med vand mere end højst nødvendigt. Slå i stedet to fluer med et smæk og rens ansigtet mens du alligevel er i bad, for ellers kan vand i for store mængde udtørre den sarte hud i ansigtet. Husk alligevel at drikke rigeligt hver dag, så du ikke dehydrerer dine hudceller.

Læs mere fra samme kategori