H&M laver årets mest hypede parfume

H&M kan altså bare noget, og fra i dag kan du købe parfumen, der bliver spået til at være årets mest hypede - og så koster den kun 299 kr.!

3. december 2015 af Amalie Bendixen // Costume.dk

En af vores favorithighstreetbutiker, H&M, overrasker år efter år med cool designsamarbejder - seriøst, hvis du ikke har set dem endnu, skal du klikke her! - og 2015 skulle ikke være nogen undtagelse. Det var allerede tilbage i maj, at vi kunne afsløre, at H&M havde teamet up med det franske modehus Balmain som årets gæstedesigner – og vi var mildest talt begejstrede, da vi endelig så hele kollektionen - klik her, for at se, hvad det var, folk stod i kø i flere dage for at købe! 

Men festen er heldigvis ikke slut endnu: Balmain og H&M fejrer nemlig nu kollektionen med en eksklusiv limited edition-parfume.

En dyb eau de perfume med topnoter af tonkabønne og kronblade fra hvide jasminblomster og undernoter af blandt andet cedertræ. Duften rundes af med blandt andet hvid musk.

Psst ... Vil du gerne vide, hvordan du gør klar smuk om morgenen på bare 5 minutter?

“Jeg ønskede at skabe noget særligt for denne Balmain x H&M-duft. Den er virkelig dyb og mystisk, noget til både ham og hende. Den har energien og attituden som dagens Balmain, og jeg er spændt på at dele den med alle gennem H&M.

Responsen på Balmain x H&M-kollektionen har været utrolig. Jeg er så glad og stolt, og ser nu frem til at dele denne duft med alle Balmain- og H&M-fans, som ønsker mere fra #HMBalmaination-kollektionen,” fortæller Balmains kreative direktør Oliver Rousteing.

Duften vil blive solgt i udvalgte H&M-butikker verden over fra i dag, 3. december, og koster 299 kroner. Du kan få fingrene i den nye parfume i følgende H&M-butikker:

Frederiksberg Centret, Amagertorv, København, Galleri K, København, Lyngby Storcenter og Clemensborg, Århus.

Styr på duften men styr på neglene? Her er verdens smarteste neglelak!

Læs mere fra samme kategori