Kvinde med fletninger, røde øreringe og solbriller
© iStock

7 flotte festivalsfrisurer, som du selv kan sætte

Mangler du inspiration til håropsætning? Vi har guiden til dig

28. juni 2018 af Simone Overgaard Aaberg

Flotte sommerkjoler, faverige negle og en simpel – men fin – frisure kombineret med et par lækre brune stænger. Så har du den ideelle cocktail til sommerens festivaler! 

Men det kan være lidt af en udfordring, når du skal tage stilling til, hvordan håret skal sættes – for det skal jo gerne både være nemt og pænt. Vi har her samlet syv idéer til den perfekte festivalsfrisure.

1. Boxer Braids (to franske fletninger)

Fletninger er fantastiske og kan laves på mange forskellige måder. De flotte fransk-lignende fletninger har taget verden med storm de seneste par år, og det forstår vi godt! Når du først lige får det lært, så har du her et råt og samtidig virkelig fint festivalslook, der ikke kræver mere end to elastikker. 

2. Sildebensfletning med et twist 

Der er mange måder at få den flotte sildebensfletning som en del af frisuren. Her kræver det ikke mere end to snogninger fra hver side af håret, der mødes i midten og ender ud i en lidt løs og puffet sildebensfletning. 

3. Knold med fletning rundt om

Den klassiske knold er altid en sikker vinder, og med kun få steps kan du pifte den yderligere op. Så får du både kombinationen af knold og fletning og kan feste hele dagen uden at få hår i hovedet. Perfekt til festivalernes lange, varme dage! 

4. To knolde i håret 

Hvorfor nøjes med én, når du kan lave to? Frisuren med to knolde på toppen af hovedet er superfin til både kort og langt hår. De er vildt flotte og nemme at lave – og så kan de både laves, hvor noget af håret efterlades nede – eller som i denne guide, hvor hele håret sættes op.

5. Flettet håropsætning

Ud af to løse fletninger i hver side af håret kan du skabe dig en rigtig fin frisure, der er perfekt til et lidt kruset festivalshår. Det kræver ikke mere end nogle få simple steps og lidt hårnåle til at sætte fletningerne på plads. Et par solbriller er blandt festivalturens musthaves og vil fungere perfekt som pynt til den her frisure!

6. Sideskilning med to løsefletninger

Her er en frisure, der vil se utrolig godt ud i både kort og langt hår. De løse fletninger giver en mere afslappet festivalsstemning – hvis du tør, kan du også kaste dig ud i sildebensfletninger som alternativ til de almindelige. 

7. Hestehale med snoning 

Klassikeren holder uden tvivl stadig! Den er dejlig praktisk og nem at sætte – og den går aldrig af mode. Med den her frisure kan du give hestehalen et lille twist i form af en snoning. Du kan også prøve at sætte hestehalen højere for et anderledes look. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori