© Anton Sølvsten

Få styr på din hårkrise

Sne, blæst og regn kan gøre dit hår til en ustyrlig affære. Få de bedste redningstip her

22. november 2014 af Woman

ELEKTRISK HÅR

Derfor: Dit hår bliver elektrisk, fordi det er tørt! Så har det nemlig sværere ved at lede elektriciteten væk, og derfor skal du sørge for at give det masser af fugt. Og så i øvrigt undgå tøj lavet af kunststoffer.

Kristetip: Brug en leave in-balsam, der sørger for at holde dit hår fugtigt hele dagen, og red håret med en anti-statisk børste med naturhår. Invester også i en serum, som du kan have med i tasken, og brug den, når du føler behov for det.

TØRT HÅR

Derfor: Ligesom din hud og dine læber bliver knastørre om vinteren, lider dit hår samme skæbne. Den kolde luft trækker simpelthen fugten ud af lokkerne.

Krisetip: Brug shampoo og balsam specielt til tørt hår, hver gang du vasker det. Suppler med en hårkur til tørt hår et par gange om ugen, og brug et varmebeskyttende stylingprodukt, hvis du føntørrer og styler dit hår.

KRUSET HÅR

Derfor: Fugten i luften får dit hår til at trække sig sammen og blive kruset.

Krisetip: For at komme krussedullerne til livs kan du tage en hue eller et tørklæde om håret, når du er udenfor, og sørge for at have en børste i tasken, så du kan udøve damage control, når du igen er indendørs. Hiv også en anti-frizz-serum med i tasken. Den hjælper dig med at tæmme manken.

Bragt første gang i Woman nr. 141