Frisure fra 00'erne
Hvor mange af frisurene kan du huske?© Kevin.Mazur / INACTIVE / Evan Agostini / Getty Images

7 ikoniske frisurer, vi inderligt ønskede os i 00'erne

Åh, hvem drømte ikke om en zigzag-skilning og et brandvarmt crepejern i 00'erne?

31. marts 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

00'er var bare noget særligt – hvem husker ikke de gode, gamle dage, hvor vi kom hjem fra skole, loggede på MSN og cammede med vores veninder, mens vi skrev “dagens humør” på Arto? Selvfølgelig alt imens, vi var iklædt vores D&G-trøjer, Kawasaki-sko og rigelige mængder Gosh-deo, mens vi skrev: “heiii, laver du? <'333 :i knuz” til vores crush på vores klaptelefon – gode tider!

Noget af det, der gjorde 00'erne ekstra fede, var alle de vilde, seje og nogle gange lidt skøre frisurer, vi alle sammen rendte rundt med. Hvor mange af dem har du haft?

1. Zigzag skilning

Set i bakspejlet er vi overraskende imponerede over, hvor ofte vi lavede denne skilning, for den tog sååå lang tid at lave (undskyld til vores mor, vi tvang til at lave den på os). Så tror vi vist bare, vi holder os til den gode gamle midter- eller sideskilning i dag. 

Zigzag skilningen
Zigzag skilningen© Getty Images

2. Bandana håret

En genial måde at komme til at ligne en sej sports-chick, uden at være sporty overhovedet, var ved at vikle et bandana rundt om hovedet. Nemt!

Bandana håret.
Bandana håret.© Kevin.Mazur / INACTIVE / Getty Images

3. Kort istap pandehår

Courtney Cox er jo vitterligt så smuk og sej, og selv det her lidt uheldige pandehår ser ikke engang tosset ud på hende – men tro os, det gjorde det i den grad på os! 

Kort istap pandehår
Kort istap pandehår© Ron Galella / Getty Images

4. Crepet hår

Der var få ting i verden, vi ikke ville gøre i 00'erne, for at få hår som Christina Aguilera. Derfor var det også lykkens dag, da vi fik vores eget crepejern. Lignede vores hår X-Tinas? Nej... Det gjorde det simpelthen ikke... Men crepede vi vores hår til udødelighed alligevel? Selvfølgelig, det var jo smadder smart!

Crepet hår
Crepet hår© Evan Agostini / Getty Images

5. Tykke, lyse striber

Ja... Familiebillederne fra 00'erne er ikke ligefrem kønne at se tilbage på grundet denne trend med de tykke striber, men hey, hvis Kelly kunne bære bære dem, kunne vi selvfølgelig også. 

Tykke striber
Tykke striber© Steve Granitz / Getty Images

6. Hvidt hår med sort indeni

En kæmpe trend! Wow, hvor var vi misundelige på de piger, der fik lov til at farve deres hår på denne Cruella De Ville-agtige måde, eller blot fik lov til at få sorte extensions, de kunne sætte under deres afblegede lokker. Særligt var det virkeligt sejt, hvis de skinnende extensions-clips skinnede igennem det helt hvide hår.

Hvidt hår med sort indeni
Hvidt hår med sort indeni© J. Vespa / Getty Images

7. Midterskilning og helt lige lokker

Crepejernet var ikke det eneste stylingsredskab, der hyppigt blev fundet frem hjemme på pigeværelset. Da Avril Lavigne blev kendt, ville vi alle ligne den seje Sk8ter boi-sangerinde, og derfor blev glattejernet også en hyppig del af vores morgenrutine. Det var særligt rigtig godt, hvis håret røg lidt – så vidste vi jo, at det virkede (undskyld til alle frisører, der efterfølgende skulle redde vores afbrændte hår).

Midterskilning og helt lige lokker
Midterskilning og helt lige lokker© Amanda Edwards / Getty Images

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.