Hermione Granger fra Harry Potter
Hermione ligner en der er lige så træt af sit kraftige hår, som vi selv er. © Warner Bros., Heyday Films, 1492 Pictures

13 irriterende ting, som gør det møgbesværligt at have kraftigt hår

Det tager cirka 400 år at lufttørre dit hår...

23. oktober 2018 af Simone Overgaard Aaberg

1. Du kan på ingen måde være kræsen, når du skal investere i hårelastikker. Hvis ikke elastikken er så stram, at du stopper for blodgennemstrømningen til dine fingre ved at have den rundt om dit håndled, så er den ganske enkelt ikke stram nok! 

2. ... af samme årsag køber du altid en god portion hårelastikker af gangen. Det VÆRSTE ville være, hvis du en morgen stod uden én eneste brugbar elastik.

3. Det kræver et helt frisør-kit at lave en håropsætning på dig. Shampoo og balsam til at få håret under kontrol, otte elastikker, syvogtredive hårnåle og en hel flaske hårlak. Så burde du være godt kørende.

4. Du skal altid betale for to hårfarver, når håret skal farves. Ellers har du seriøst et problem, når du (eller frisøren) når til højre side af håret...

5. Derfor er du også uden tvivl blandt frisørernes absolutte yndlingskunder. Hvorfor skal det være SÅ dyrt at have kraftigt hår!? 

6. Det tager cirka 400 år at lufttørre dit hår. Og det er jo en decideret umulighed om vinteren! 

7. Du skal altid som minimum sætte 1,5 time af til en hårvask og føntørring. Ellers er du garanteret, at sæben ikke er ordentlig ude eller at håret ikke tørt nok.

8. ... og føntørringen er altid en udfordring i sig selv. Du bliver nødt til systematisk at opdele dit hår i flere afdelinger for at nå ind til det inderste.

9. Det kræver oftest mere end én elastik for at lave en hestehale, der holder til en omgang træning. Lige så snart du bevæger dit hoved mere end almindeligt, forsøger dit hår at presse elastikken af...

10. Det betyder også, at du minimum femten gange i løbet af en træning skal stramme hestehalen. Ellers risikerer du at få det klam-svedige, kraftige hår lige i smasken under løbeturen.

11. Du fælder ualmindeligt meget. Og af en eller anden årsag bliver din hårpagt ikke mindre af det...

12. Det værste som barn var, når du skulle kæmmes for lus. HOLD NU K*** hvor gjorde det naller, når de bittesmå børstehoveder skulle igennem din manke, og det hjalp bestemt ikke på det, at det tog den halve eftermiddag at komme alt håret igennem!

13. Generelt er alting bare dét mere besværgligt. Folk, der siger “Ej, det må være så fedt med et lækkert kraftigt hår” aner ikke, hvad de taler om...

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori