Monica Geller fra venner med store krøller
Livet med krøller er ikke altid en ren fornøjelse... © Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

11 ting, som gør det møgbesværligt at have krøllet hår

Det tager 400 år og en hel flaske varmebeskyttelse at glatte dit krøllede garn…

11. december 2018 af Simone Overgaard Aaberg

1. Blæser det udenfor? Så kan du være stenstikker på, at dit hår kruser gevaldigt. Det sikreste er derfor at alliere dig med en elastik. Og en hue. Og et halstørklæde. Ja, faktisk er det bedst bare at blive indenfor…

2. Du kan ikke tage på frisørskole og få klipningen billigere. Det kræver teknisk snilde (og en god portion tålmodighed) at tæmme dit hår, og det ansvar vil du ikke pådutte de studerende.

3. Det er en sand kamp, hver gang du skal børste dit hår. Det er, som om krøller bare er lig med store filtrede knuder, der NÆGTER at lade sig underminere…

4. Skulle du, Gud forbyde det, være nødsaget til at børste håret, når det er tørt, kan du godt regne med et kæmpe mikrofon-hår. Derfor lærte du lynhurtigt, at det udelukkende kunne lade sig gøre i badet. Med rigtig, rigtig meget balsam i!

5. Det koster en formue at holde dine krøller sunde og raske! Hvorfor er det lige, at krølleprodukter skal være så ekstraordinært dyre?!

6. Dit hår bliver ALTID kortere, end hvad du beder frisøren om. Og det er på trods af at du på forhånd advarer om, at dit våde, glatte hår, der bliver klippet i, krøller op, når det tørrer…

7. Og apropos frisøren, så ligner du altid en puddelhund, når du forlader salonen. De bliver så super begejstrede over din krøllede manke, at de giver den maks gas med skum, hårtørrer og forskellige krølleprodukter.

8. Du har ingen mulighed for at kontrollere de uendeligt mange babyhår, der stritter alle vegne. Medmindre du benytter en hel dåse hårlak – og selv da kan du godt forvente, at babyhårene protesterer!

9. Det tager 400 år og en hel flaske varmebeskyttelse at glatte dit krøllede garn… Og når du så endelig gør det, bliver det krøllet, hvis der bare er det mindste fugt i luften.

10. Har du haft håret oppe i et par timer, så kan du godt forvente, at det er sådan, det skal sidde resten af dagen… Du kan nemlig ikke undgå, at elastikken har markeret sig i mellemtiden og efterladt en tydelig kant om håret.

11. Dit hår krøller altid forskelligt afhængigt af vejret. Så har du haft en top god krølle-dag på en solskinstirsdag, så er det sjældent, at det sidder lige så spot-on dagen efter… 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori