Glade kvinder i undertøj
© iStock

Hvilken karakter vil du give din krop? Det har over 1000 af jer givet et bud på

Især ét sted på skalaen er ekstrapopulært!

9. januar 2018 af Redaktionen

For høj, for lav, for behåret eller bare helt perfekt? Selvom vi gennem tiden er blevet bedre til at elske vores krop, præcis som den er, har vi alle stadig meninger og følelser om den. 1.370 af jer har delt dem med os i årets store kropsundersøgelse. Her er svaret på et af de spørgsmål, I fik. 

Karakterskalaen går fra 1-10

1: 1 %

2: 3 %

3: 6 %

4: 8 %

5: 13 %

6: 17 %

7: 26 %

8: 19 %

9: 6 %

10: 1 %

Pssst... Vil du have et bedre forhold til din krop UDEN kur? Læs her, hvilke tanker du skal arbejde med.

“Ikke topkarakter, for der vil altid være ting, jeg har lyst til at lave om. Min krop forandrer sig med alderen, og måske bør jeg i virkeligheden lære at acceptere det, i stedet for at fokusere på at forhindre det.”

– Rikke 

“Jeg har taget 15 kilo på og er reelt overvægtig nu. Min krop er måske ikke længere så sund og stærk som før, men jeg er stadig glad for den! Jeg har fået de smukkeste former, en rund bagdel og flotte, fyldige bryster.”

– Martha 

“Generelt er min krop helt okay – når jeg altså ikke døjer med de evige fire kilo for meget.”

– Katrine

“Jeg synes, at jeg gør det ret godt, og jeg hviler i mig selv. Jeg giver min krop en 8’er – det tror jeg faktisk også, at andre ville.”

– Nicole 

Læs også svaret på, hvor tit I vejer jer, hvilke steder på kroppen I elsker mest og mange andre spørgsmål i vores store kropsundersøgelse i det nye nummer af Woman