Instagram-profiler, du skal følge for at få bedre hud
Mød Instagrams hud-bosses! © Instagram: @Calmlish, @TinaLykkegaard

8 Instagram-profiler, du skal følge for at få bedre hud

Følger du profilen med de hudreparerende smoothies?

12. marts 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Instagram er propfyldt af lækre, nemme opskrifter, du selv kan lave i køkkenet, seje og smukke DIY-projekter, der kan peppe din stue op, og smukke rejsebilleder, der hjælper dig med at vælge din kommende rejsedestination. 

Men vidste du, at der på Instagram også findes hud- og skønhedseksperter, der deler ud af deres ekspertviden på deres profiler? 

Vi har her samlet otte af de absolut bedste, mest kompetente og dygtigste hud- entusiaster fra Instagram, og der vil være din hjælp i nøden, når din hud trænger til en seriøs omgang førstehjælp. 

1. Tina Lykkegaard

Tina er måske Instagrams største hud-guru og deler dagligt ud af sine gode råd og tips fra sin beautygarage, hvorfra hun sælger alle sine lækre produkter.

Det særlige ved Tina er, at hun ikke bare vil sælge dig en masse produkter – hun vil også lære dig, at sundhed og en smuk hud kommer indefra! Derfor deler hun jævnligt opskrifter på hudreparerende smoothies, viser hvilke kosttilskud, der virker for hende, og fortæller om den gavnlige effekt af at bruge en pigmåtte (av! Men den er altså god nok).

(Psst: oven i hatten har Tina den sødeste lille dreng, Kalle, der elsker at drikke Tinas smoothies – mega nuttet!)

2. SkinsecretDK

Er du en vaskeægte beauty-nørd? Så er du måske allerede stødt på Heidi, der står bag profil SkinscretDK. På profilen bliver der nørdet i faceyoga, needling, A-vitamin og andre hud-tematikker. 

Heidi vil så gerne undgå, at vi alle, uden at tænke det grundigt igennem, kaster os under kniven og botox-nålen, og derfor deler hun gladeligt ud af sin faceyoga-øvelser på sin Instagram, der kan få dit ansigt i totalt topform! Og hvem vil ikke gerne det?

Hvis du ikke kan få nok af faceyoga, kan du faktisk købe et forløb ved Heidi. Ret sejt!

3. Mette Milan

Hvis du er til produktnørderi, hudløs ærlighed og go', gammeldags, jysk humor, er det Mette Milan, du skal ind at følge. 

Mette er totalt på beatet med den nyeste hudpleje, så hvis du er lidt af en produkt-nørd, vil du uden tvivl finde glæde i at se Mette prøve alt det nye, du kan finde på hylderne i Matas og Sephora – og selvfølgelig hendes helt, brutalt ærlige mening om det hele. 

For er der noget Mette ikke gør, så er det at pakke tingene ind. Hun er forfriskende ærlig, og det er så skønt at høre hudpleje vurderet af en, der ved hammer meget om det, men heller ikke er bange for at være ærlig, når det ikke lever op til hendes forventninger – eller når det overrasker hende positivt!

4. Mette Skjærbæk

Hvis du går meget op i hudpleje, kender du måske mærket Karmameju. Men kender du den seje, smukke kvinde bag, Mette Sjærbæk?

Mette går ind for en holistisk tankegang omkring hud og skønhed – hun husker dig på vigtigheden af at drikke vand, bevæge kroppen, spise gode ting og tænke gode tanker, og at det faktisk også er ting, der er hammer vigtige i jagten på en skøn og smuk hud. 

Mette deler flittigt ud af sine tips og tricks, så hvis du ønsker hud som Mette, må du ind og trykke follow

5. Dare to care / Line Friis

Gua sha, hudscanninger, needeling og cupping er bare nogle af de ting, Line Friis viser og fortæller om på sin Instagram-profil. 

Line er en af de helt tunge drenge i hud-gamet og har inspireret og motiveret tusindvis af kvinder til at passe bedre på sin hud. 

Og prøv lige at se på hende – hvem ønsker ikke så smuk og glødende hud som Line? Wow, wow, wow!

6. Beautyspace.dk

Udover at være skønhedsredaktør på Børsen, udvikle sin egen mirakelcreme og skrive bøger om bedre hud (ja, som om alle de ting ikke var nok i sig selv!) deler Anette Kristine Poulsen også ud af sine mange års erfaringer med at arbejde med huden på sin Instagram og blog.

Anette taler totalt frit fra leveren om de ting, hun prøver. Derudover er Anette lidt af en hud-nørd: Hvad sker der for eksempel, når vi sætter strøm til huden? Sætter nåle i huden? Alt det, og meget mere, undersøger Anette på sin profil.

7. Sara Rostrup

Når du ser et lækkert modebillede i dit favoritmagasin, er der ret stor sandsynlighed for, at det er powerkvinden Sara, der står bag den perfekte hud og smukke make-up på modellen. 

Saras fokus er make-up, og wow, hvor er hun bare god til det! Men Sara er af den overbevisning, at hvis du skal lægge en perfekt make-up, skal huden under den også spille, og derfor giver Sara også rigtig mange brugbare fifs til, hvordan du får din hud til at stråle. 

Og så er Sara bare en kæmpe girlboss – mor til to, selvstændig, vinterbader og ikke bange for at fortælle om, at livet ikke altid er lutter lagkage. Vi elsker at følge med hos Sara!

8. Calmlish

Er du både krystal- og hudpleje-nørd? Så har vi lige profilen til dig!

Hos Calmlish laver de nemlig krystalhud-“gadgets”, der skal fremme en tilstand af ro: et roligt sind, en rolig krop og en rolig hud. Derfor bugner Calmlish over med smukke gua shaer, effektive skinrollers og nemme how to-videoer, hvor kvinderne bag Calmlish lærer dig, hvordan du bruger dit krystal-redskab. 

Hvis du endnu ikke har prøvet en gua sha eller en skinroller, vil vi helt klart anbefale dig at tjekke Calmlish ud!

Vil du have inspiration og læse flere spændende artikler og nyheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.