article 20569
article 20569 © woman.dk

Keira Knightleys snyde-bryster

De blev gjort rundere med make-up til Pirates of The Caribbean

12. oktober 2005

Af: Mette Andrea Boesgaard

 

Keira og Orlando i Pirates of the Caribbean

Keira og Orlando i Pirates
of the Caribbean

Alt er ikke som det ser ud til at være i Hollywood! Det har du måske længe anet, men HVOR dybt bedraget går, afslører Keira Knightley nu. Da hun spillede dejlige Elizabeth Swann i Pirates of the Caribbean-filmen, havde hun nemlig de smukkeste runde bryster ? men ak, det skyldtes alt sammen make-up?

- De gør det med en paintbrush og masser af forskellige farver  og nuancer ? det er fantastisk! Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det hver morgen, siger Keira.

Proceduren med at få Keiras kavalergang til at se svulmende og lækker ud tog dog hele 45 minutter, så det er nok svært at få tid til det i den daglige morgen-toilette. Ja, så ressourcekrævende er det faktisk, at folkene bag den anden Pirates of the Caribbean-film, som Keira for tiden indspiller, har besluttet at skippe de pyntede bryster denne gang ? til Keiras store fortrydelse!

- Det var en af de originale grunde til, at jeg var så begejstret over, at jeg skulle lave endnu en Pirates-film ? at jeg fik min kavalergang malet igen, og så ender de med ikke at gøre det, klager Keira.

Læs mere fra samme kategori