Voks dine ben om vinteren
© iStock

Af med (vinter)pelsen! Derfor er de kolde måneder det bedste tidspunkt at vokse dine ben

Hvis du ønsker de perfekte sommerstænger, så starter arbejdet faktisk allerede NU

11. november 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Sååh, vinter er nok ikke det tidspunkt, de fleste af os står i kø til at få foretaget den smertefulde (men meget effektive!) voksning af benene. Om vinteren pakker vi gerne vores sommerkrop ind i store sweatere og polstrer den med julemad. Så hvorfor ikke lade pelsen gro også – vi har jo brug for varmen hen over vinteren!

Men der er faktisk en mening med at starte på forberedelserne til bikinisæsonen allerede i de kolde måneder. 

Lad det gro! Så er det nemlig lettere at fjerne

Netop fordi du er mere tilbøjelig til at lade hårene gro om vinteren, er det også lettere at fjerne dem mere effektivt. Der er nemlig mindre risiko for, at de knækker, jo længere hårene hår fået lov til at grå ud.

Fordi alle dine hår bliver fjernet ved roden – og hvis du gør det igennem hele vinteren – vokser de også langsommere ud, når sommermånederne melder deres ankomst, hvilket er lig med mindre hårfjerning og mere solbadning! 

En bonus – og noget at være opmærksom på

Som en ekstra, lille (fantastisk) bonus, så vil denne mere effektive hårfjerning også gøre hårene tyndere, hvilket med tiden betyder en mindre smertefuld hårfjerning. Yay!

Derudover fjerner voksen også døde hudceller og tør hud, som mange af os kæmper med hen over vinteren.

Det eneste, du lige skal være opmærksom på – vinter såvel som sommer – er, at et par voksede ben efterlades røde og sensitive. Hvis du har særlige planer, som kræver, at dine ben skal vises frem, så husk, at du bør vokse benene nogle dage forinden, så rødmen kan nå at lægge sig.

Kilde: Goodhousekeeping.co.uk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori