Ansigtsmaske: Lækker hud med honning og te

Nu kommer julen og nytår – og der ved vi alle sammen godt at der kan komme mange udgifter, og ikke mindst en masse indtag af alkohol. Selvom det er enormt hyggeligt at drikke snaps, er det også enormt dehydrerende for huden.

Jeg vil gerne dele en af mine favoritopskrifter med jer, som er super lækker og ikke mindst er rigtig billig. Den går ind og nærer og plejer din hud og fungerer til alle hudtyper.

Det du skal bruge er fire simple ting: Honning, en brugt tepose, en lille skål og en teske.

  1. Du tager teposen og tømmer den for dens indhold, og hælder det ned i den lille skål.
  2. Så hælder du honningen i. Ikke mere end en halv teskefuld. Hver forsigtig med, at tage for meget honning i, da den ikke må blive for flydende. Ellers drypper den bare ned fra dit ansigt hele tiden, hvilket kan være temmelig irriterende.
  3. Du kan bruge en makeup børste (eller dine hænder) til at påføre den i ansigtet med. Det kan godt være lidt af et svineri at få den i ansigtet, da teen godt kan drysse lidt. Så husk at holde dit ansigt hen over en vask når du smører den på.
  4. Behold masken på i 10 min. Du kan også have den siddende på i 20 min, hvis din hud mangler ekstra næring.
  5. Brug gerne en vaskeklud eller en svamp til at få masken af med. Hæld lunken vand på og vask masken af hen over vasken igen da den stadig godt kan drysse lidt. Mens du vasker masken af kan du bruge cirkelbevægelser, så du samtidigt kan bruge den som en mild scrub. Teen fungerer nemlig rigtig godt til at fjerne de døde hudceller. 
  6. Til slut bruges en rigtig god creme som er egnet til lige netop din hudtype. Men en ide til et produkt du kan bruge, er ”Origins Drink up, Overnight Mask”, som virkelig er lækker og blødgører huden og kan bruges af alle hudtyper.

 

Håber I fandt dette hjælpsomt og god fornøjelse med at lave masken!

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]