De 7 værste ting, du kan gøre ved en bums (som vi alle har gjort alligevel)

Hvis vi nu bare kunne holde nallerne væk – helt væk!

30. august 2016 af Nina Abildgaard

Der findes mange forskellige former for hudproblemer og næsten ligeså mange påstande om, hvordan vi skal håndtere dem – især når det gælder bumser. 

Bumser, der altid popper frem på dagen med den vigtige fest, et par timer før tinderdaten eller lige netop inden den første arbejdsdag. Og selvom vi udmærket godt ved, at vi ikke må trykke, pille eller røre, ender vi alligevel med hænderne i ansigtet.

Skønhedsredaktørens bedste råd

Så når vi nu ikke kan holde fingrene væk, kan vi ligeså godt håndtere det med måde. Vores skønhedsredaktør, Maria Rothmar, giver her sine bedste råd til at håndtere en bums – eller flere. 

Du må aldrig...

1. Rør aldrig ved en bums med beskidte fingre. Vask altid dine hænder grundigt, inden du piller ved urenheder. Sørg også gerne for at vikle lidt toiletpapir om.

2. Du må aldrig pille ved en bums for så at gå videre til den næste – uden at vaske hænder. Du risikerer, at den spreder sig.

© New Health Advisor

3. Tandpasta hører til mundhygiejnen – IKKE din hud. Det gamle råd om tandpasta på en bums holder ikke. Tandpasta indeholder ofte kemikalier, der kan være lokalt irriterende for huden og give udslæt, så lad tuben ligge på håndvasken.

4. Pil aldrig ved en bums, der kun lige er begyndt at kigge frem. Du risikerer kun at gøre situationen værre, og der er tilmed en mulighed for, at dine urenheder spreder sig endnu mere.

© thinkstock

5. Put aldrig is direkte på din bums – det kan give forfrysninger. Pak i stedet isterningen ind i et stykke stof, og dup den på ansigtet. 

© Alsnet.dk

6. Hold altid fingrene væk fra skorpen – du risikerer at få ar.

7. Og selvfølgelig – lad være med at gå i panik! Alle har dem, alle hader dem, men husk på, at den snart går væk igen.

© Giphy.com

Læs mere fra samme kategori