Den nye tatoverings-trend handler (ironisk nok) ikke om, hvordan du ser ud

Men om hvordan du behandler dig selv

16. september 2016 af Nina Abildgaard

Instagram har både givet os havfruetrenden, der hylder vores lår i alle former og størrelser og selvfølgelig hashtagget #Dontmindthegap, som gør thigh gap til det nye sort. Ens for begge tendenser, at kvindeidealet er i fokus, og vi kan glæde os over, at det i den grad også er i evig forandring.  

Love Self Club

Og nu blomstrer der endnu et tiltag på Instagram: Love Self Club. En klub, som sætter fokus på, at vi kvinder skal passe godt på os selv. Fælles for medlemmerne er, at de alle får tatoveret 'Love Self Club' på kroppen. 

De eneste retningslinjer er: 

"Du skal altid vise dig selv respekt, kærlighed, tilgivelse og forståelse. Derudover skal du vise andre respekt, kærlighed, tilgivelse og forståelse – og du skal samtidig være god ved din krop og passe på din mentale tilstand," skriver Frances Cannon, som allerførst fik tatoveret de populære ord, der nu er blevet til et fællesskab på Instagram.

Tatoveringen er blevet utrolig populær og ud fra de mange billeder, der er blevet postet på Instagram, kan vi gætte os til, at klubbens medlemstal er steget gevaldigt – det er altså ret sejt!

Se et udpluk af de fine tatoveringer herunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide