© Morten Andersen

Skønhedshemmeligheden fra Asien, du skal kende

Og som du nemt kan gøre en del af din hudplejerutine

19. juli 2017 af kommerciel redaktion for L'Oréal Hydra Genius

Asiatiske kvinder har ry for at have den smukkeste og blødeste hud. Hemmeligheden bag? Vand. Ja, noget så simpelt som vand kan faktisk have en enorm indvirkning på din huds sundhed og udstråling. Læs hvorfor her, hvor du også kan få gode råd til, hvordan du optimerer din daglige skønheds- og hudplejerutine med L'Oréals nye, vandbaseret gel-creme.

Fra rismark...

Hver eneste dag mister din hud lidt af sit vandindhold, hvilket kan føre til tør og uren hud. Det har kvinderne i Asien længe været klar over, hvorfor vand i hundrede af år har været en del af deres daglige rutine.

Før i tiden vaskede de nemlig ansigtet med vand fra rismarkerne, da risvand indeholder store mængder E-vitamin, jern og andre sunde metaller. Den tradition blev grundlaget for vandbaseret hudpleje med vegatabilske væsker som aloe-vand eller grøn te.

... til flydende skønhedspleje

I dag bruger størstedelen af de asiatiske kvinder, faktisk hele 9 ud 10 kvinder, kosmetisk vand og flydende hudpleje, når de skal rense og pleje deres hud. Det forklarer måske, hvorfor kvinder fra blandt andre Kina, Japan og Sydkorea ofte har så fejlfri og smuk hud. 

Woman Loreal hydra genius hudpleje makeup prepping serum flydende hudpleje
© Morten Andersen

Traditionen om "vand-pleje" har ført til nye, innovative hudplejeprodukter baseret på viden om, at vand er essentiel for en sund hud. Et af de produkter er L'Oréals nyeste skud på hudpleje-stammen, Hydra Genius Aloe Water, som efterligner vandets effekt og indeholder aloe vera-plantens helende ekstrakt.

Van(d)lig rutine

L'Oréal Hydra Genius er en flydende gel-creme, der giver et øjeblikkeligt og intensivt fugtighedsboost til ansigtet ogblød og frisk hud i op til 72 timer efter påførselen. 

Gel-cremen har en frisk og behagelig duft, som hurtigt trænger ind i huden og giver fugt helt indefra. Den er let at påføre, og kan nemt bruges som prepping i din makeuprutine – se i videoen herunder, hvordan du gør.

Hydra Genius fås i tre varianter - en til tør og følsom hud, en til normal og tør hud og den sidste til normal og kombineret hud. 

Læs mere fra samme kategori