Woman tester: Lækre lår(produkter)

Kan du få lækre lår af skønhedsprodukter? Få svaret her, når Woman tester 5 af slagsen

2. januar 2015 af Cecilie Winther

Lækre lår

Smallere lår og glattere, blødere og strammere hud. Lyder det godt? Det er, hvad masser af skønhedsprodukter lover. Men holder de deres løfte? Woman redaktionen har testet en håndfuld. Se med i de næste afsnit

1. LYTESS

 

 

Anti-cellulite shorts. Lytess.dk, 399 kroner. Fås i størrelse S, M, L og XL. 
Find produktet her.

Testet af: Andrea, webredaktør

Hvad er det?
Produktet ligner mest et par helt almindelige shapewear-shorts, men lad dig ikke narre - ifølge beskrivelsen masserer de dine lår og øger på den måde cirkulationen, plus de indeholder hudplejende ingredienser, der opstrammer, dræner og blødgører den der irriterende cellulite. 

Hvordan er det?
Ifølge informationen på hjemmesiden, skal du bruge shortsene mindst fem dage om ugen i 28 dage for at se resultater. Så det har jeg gjort. Hvordan er det at bruge dem? Tja, umiddelbart virker det mest som at bruge almindeligt shapewear. Det vil sige, jeg skal i den grad squeeze min lille popo og mine fyldige lår ned i dem. Det var mildest talt ikke behageligt i starten. Jeg følte mig som indsnøret rullesteg, og det er ikke just noget, der booster selvværdet. 

Hvad værre var: Jeg har en forkærlighed for korte nederdele (til midt på låret), og disse bukser går til knæene, så enten måtte de stikke ud forneden, eller også skulle jeg rulle dem op, hvilket førte til en endnu mere indsnøret rullestegsfornemmelse. I månedens løb er jeg dog blevet vant til at bruge dem. Ja, jeg savner dem ligefrem lidt de dage, hvor jeg ikke har dem på.

Jeg kan til gengæld slet ikke mærke, at der er hudpleje i stoffet. Det føles bare som almindeligt stof, og de dufter heller ikke. De kan vaskes ved 30 graders håndvaskeprogram, og efter 30 vaske skulle der stadig være 15 % aktive ingredienser tilbage. Lover de. Who knows? Jeg gør ikke.

Virker det?
Nej. Ikke når bukserne er af i hvert fald. Jeg har taget før- og efterbilleder og målt mine lår, og der er ingen forskel. Når det er sagt, er mine lår jo slankere og pænere, så længe jeg har shortsene på. Men du kunne købe et hvilket som helst par shapewear-shorts og opnå samme effekt.

*** 3 stjerner ***

2. BEAUTÈ PACIFIQUE

Gel Sculpture du Corps. Matas, 200 ml, 245 kroner.
Find den her.

Testet af: Cecilie, journalist

Hvad er det?
En såkaldt cellulite gel, som skulle mindske væskeophobningen i din huds underste områder, og derfor reducere både appelsinhud og lårets omkreds. Det lyder lovede!

Hvordan er det?
Ifølge anvisningerne skal gelen smøres på to gange om dagen med en let knibende fingermassage. Og det er altså meget, synes jeg! I starten må jeg flere gange kravle ud fra dynen, da det går op for mig, at jeg har glemt aftenens indsmøring. Ikke fedt. Men efter en uges tid er det blevet rutine, og så går det fint. Gelen er rar og kølende. Den dufter ikke af så meget, hvilket er rart, når den skal bruges flere gange dagligt!

 

Virker det?
Jae, min hud er vist blevet lidt glattere. Men det er en begrænset forskel, jeg kan se. Måske er det ønsketænkning. De ser ikke mindre ud i hvert fald. Jeg kan desuden ikke lade være med at tænke, at det er lidt snyd, at gelen skal smøres på med en ”knibende fingermassage”, da jeg kan huske at have hørt, at netop massage, skulle være en af de få ting, der faktisk kan mindske appelsin-looket en smule. Men så igen - havde jeg ikke haft gelen, havde jeg ikke fået det gjort. Og der er jo faktisk en forskel at se, så mon ikke Beauté Pacific har fat i bare en lille smule?

*** Fire stjerner ***

3. MÁDARA

Anti-cellulite cream, Madaracosmetics.com, 150 ml, cirka 193 kroner.
Køb den her.

Testet af: Cordelia, journalist

Hvad er det?
En anti-cellulite creme med naturlig koffein samt ekstrakter fra hestekastanjer og nordisk hvidtjørn (fancy). Cremen skulle ifølge producenten modvirke ujævn hud, fremme reduktionen af fedtvæv og tilføre masser af fugt - og så er den vegansk. I løbet af fire uger din hud være både blødere og mindre appelsinagtig. Win!

Hvordan er det?
Cremen har pumpefunktion, og det elsker jeg, for det gør den let at bruge. Konsistensen er temmelig tyk, og jeg skal arbejde lidt for at få den smurt ind i huden - det skal man lige vænne sig til, men det er ikke anderledes end en fed vintercreme. Cremen har en rigtig behagelig duft af citrus, og det brænder, prikker eller svider ikke på huden som nogle anti cellulite cremer. Alt i alt er det altså en god oplevelse at bruge cremen. 

Virker det?
Jeg er ikke voldsomt plaget af appelsinhud, og hvis jeg var, tror jeg ikke på, at en creme ville kunne få det til at forsvinde. Men jeg tror på, at en creme kan virke udglattende og få huden til at fremstå mere glat og ensartet, og det synes jeg, at Mádara kan! Min hud er uden tvivl pænere at se på, og jeg ville gerne bruge cremen inden en solferie. Det bliver dog aldrig et produkt, jeg ville smøre mig ind i året rundt, eftersom man skal bruge cremen to gange om dagen, og så bliver det altså for besværligt og ikke mindst for dyrt i længden (eller også har jeg utroligt store lår...).

*** 5 stjerner ***

4. ORIFLAME SWEDEN

Anti-Cellulite Massager. Oriflame.com, 67 kroner.
Find den her.

Testet af: Jane, journalist

Hvad er det?
En massagebørste, som via stimulation af blodcirkulationen skulle forbedrer din huds styrke og struktur.

Hvordan er det?
Børsten skal anvendes med cirklende bevægelser. Og det føles ikke så slemt, som det ser ud. Ikke at det er behageligt, men jeg var ærlig talt ret skræmt ved synet af piggene! Det var heldigvis okay. Jeg har brugt den næsten hver dag. Den hang i min bruser, og var derfor let at huske. Ellers havde jeg nok glemt det.

Virker det?
Effekten er desværre ikke den store. Jeg synes, mine lår i dag matcher det førbillede, jeg tog på dag 1 - øv! Selvom produktet er billigt, synes jeg derfor ikke, at det er pengene værd. Konklusionen må være, at du (desværre) ikke kommer sovende til appelsinhudsfrie lår.

*** 2 stjerner ***

 

5. MY IT WORKS

 

Ultimate Body Applicator. Klinikhindborg.myitworks.com, cirka 350 kroner.
Køb dem her.

Testet af: Charlotte, moderedaktør

Hvad er det?
En klæde-wrap tilført en botanisk formel, der eftersigende skulle skabe opstrammende og tonende resultater samt minimere appelsinhed. Resultaterne skulle vise sig allerede efter 45 minutter og tiltage i de følgende 72 timer.

Hvordan er det?
Du skal bruge wrappen på dit "problemområde" i 45 minutter, og det er nemt at bruge på alle områder. Det har en skrap, men ikke ubehageligt duft, som forstærker troen på dens virkning. Du kan mærke, at det prikker i huden, men det er en blid og rar fornemmelse!

Virker det?
Jeg kunne mærke og se en lille forskel, så jeg tror, at resultatet er mere i øjenfaldende efter flere behandlinger. Det holder, hvad det lover! Men det kræver et par pakker for at se en markant forskel. Derfor ryger der en stjerne, fordi det hurtigt bliver dyrt, hvis du skal købe så mange pakker.

*** 5 stjerner ***