© woman.dk

Læg en smuk sommer-makeup

Få fif til, hvordan du bruger de nye kulører i makeuppen

19. juli 2011 af Mette Andrea Boesgaard

Læg en smuk sommer-makeup

Det er sommer. Det er sol - og selvom det ikke (helt) er søndag endnu, så kan du sagtens give den gas med makeuppen. De nye farver er ifølge Womans skønhedsredaktør Maria Rothmar lilla og blå, rosa og guld. Vil du have inspiration til, hvordan du bruger farverne i din makeup? Så kig med her, hvor der er masser af gode instruktions-videoer til, hvordan du skaber looket!

 

Blå

Blå øjenskygge er en klassiker i makeup-pungen, men det behøver altså ikke ligne noget, din mor eller mormor smører på øjet. Blåt er nemlig hot igen, og hurra for det, for der findes et hav af cool måder at bruge det på, og så er der utallige nuancer at vælge mellem - lige fra babyblå til dyb petroleumsfarvet.

 

Den klassiske måde at bruge blå øjenskygge på, er ved at lave en smokey eye-makeup med blå i stedet for sort:

 

 

Du kan også bruge blåt i stedet for gråt eller sort til en dramatisk aftenmakeup med masser af glitter:

 

 

Lilla

Lilla er en skøn farve, og den kommer i utallige versioner - lyslilla er sart og perfekt til at give lidt diskret farve, mørk lilla er dramatisk, og aubergine og blommefarvet kan give ekstra dybde til øjnene til hverdag og bruges som basis til en smokey eye-makeup. Få inspiration til stilen her!

 

Er du til et diskret farvepift i makeuppen? Så prøv dette look med en sløret eyeliner (der i virkeligheden er øjenskygge, og som kan laves med alle farver):

 

 

Blommefarvet makeup er perfekt til at fremhæve øjnene og få dem til at springe i øjnene. Få guiden til et let, blommefarvet hverdags-look:

 

 

Pink og rosa

Pink og rosa er de mest perfekte farver til makeup - de giver glød, sødme og et naturligt skær, næsten uanset om du bruger dem på kinder, negle eller læber. Det hotteste hotte denne sæson er dog et look med skrig-pink læber.

 

Sådan får du looket:

 

Kobber og guld

Gyldne farver er - ligesom rosa - en god basisfarve til makeuppungen. Det matcher alt, og så er det perfekt til at fremhæve din øjenfarve og din glød, uanset om du er sommerbrun eller vinterbleg.

 

Sådan får du et cool, bronze-farvet sommer-look:

 

Her er et gyldent hverdags-look, som er perfekt til at fremhæve blå øjne:

 

I WOMAN NR. 167, DER UDKOMMER TORSDAG 21. JULI 2011, KAN DU FÅ FLERE FIF TIL SÆSONENS MAKEUP-FARVER