Mary Kate og Ashley Olsen
Vi guider dig til stjernernes look, både det naturlige og det glamourøse. © Wenn

Læg makeup som stjernerne

Røde divalæber eller dramatiske øjne som Olsen-tvillingerne? Bliv guidet til, hvordan du lægger makeup som stjernerne trin for trin

1. juni 2018 af Sofie Korsgaard

Læg makeup som stjernerne

Hollywoodstjernerne har med deres private makeup-artister de bedste forudsætninger for altid at ligne en million eller to. Men selvom du kun har dig selv og veninderne til at lægge makeup, kan I sagtens lade jer inspirere af deres stjernelooks. Woman giver dig trin-for-trin-guiden her.

Naturlig som Kate Hudson

Hvem vil ikke gerne se så frisk og naturlig ud som Kate Hudson? Læg den samme naturlige makeup og få hendes karakteristiske smukke gyldne teint med disse enkle tips.

Kate Hudson
© Wenn Vi elsker Kate Hudsons naturlige, solkyssede look.

Sådan gør du: 

1. Foundation: Vælg en som er gylden og transparent. Hvis du gerne vil have en lidt skinnende effekt, kan du slutte af med et let lag pudder med perlemor. Alternativt kan du bruge en foundation med lidt shimmer i.

2. Bryn: Tegn forsigtigt dine øjenbryn op med en øjenskygge eller en øjenbrynsfarve, og læg eventuelt den samme skygge langs de øverste vipper og som en svag skygge i globelinjen. Afslut med et enkelt lag mascara. Læg til slut lidt shimmer på næseryggen for at fuldende det friske og naturlige look.

3. Prikken over i'et: Brug en lys rosa farve på læberne. Det giver et friskt og feminint skær. 

Hårtip: Vil du også gerne have Kate Hudsons bløde krøller? Fugt håret let, og kom mousse i håret. Snur én hårlok ad gangen rundt om rundt to fingre og rul dem i en cirkel op til hovedbunden. 

Fæstn hårlokkerne i hovedbunden med små hårnåle. Føntør nu håret, og lad det herefter køle helt af, inden du tager nålene ud. Kør forsigtigt fingrene igennem og afslut med hårspray. Skal det gå hurtigt med håropsætningen, så kan du også få inspiration til 10 fikse frisurer i en fart

Glødende kobberfarver som Charlize Theron

Har du blå øjne som Charlize Theron vil det også klæde dig at ramme dem ind med komplementærfarverne guld og kobber. Skru op og ned for intensiteten alt efter, om du skal til fest eller vil bruge looket til hverdag.

Charlize Theron
© Wenn Charlize Theron er smuk som altid med de gyldne og glødende farver.

Sådan gør du:

1. Øjenskygge: Dæk hele øjenlåget med en shimmer-øjenskygge, og læg en brun eyeliner let rundt om hele øjet. Læg herefter den smukke kobberfarve på hele øjenlåget helt op til globelinjen og fortsæt under de nederste vipper. Ton skyggen op mod øjenbrynet med en lille pensel. Fremhæv også øjenkrogen med en hvid eller perlemorsfarvet skygge. Har du lyst kan du fremhæve øjnene endnu mere med en brun eyeliner i den våde kant.

2. Prikken over i'et: Put en lys rosa blush på kinderne og lad læberne være neutrale med en lys ferskenfarvet gloss. Så holder du fokus på dine glødende kobberfarver.

Dramatisk som Olsen-tvillingerne

Søstrene Ashley og Mary-Kate Olsen har altid været gode for en omgang dramatiske mørk makeup, der fremhæver deres store Bambi-øjne. Bløde bølger i deres lange hår giver et fint romantisk look, der sammen med den lyse hud og nude læber bløder de hårde øjne op.

Mary Kate og Ashley Olsen
© Wenn Olsen-tvillingerne oser altid af dramatik med smokey eyes og bølgede hårlokker.

Sådan gør du: 

1. Basen: Start med at lægge en øjenskyggebase, der forhindrer den mørke øjenskygge i at sætte sig som gardiner på dine øjenlåg. 

2. Eyeliner: Læg så en sort eyeliner hele vejen rundt om øjet tæt ind til vipperne.

3. Øjenskygge: Læg først en neutral farve på hele øjenlåget. Det giver en ensartet farve og gør makeuppen mere holdbar. Nu skal du skal i gang med den mørke farve. Start ude i siden og læg skyggen op til globelinjen, mens du arbejder dig ind mod øjenkrogen. Giv dig god tid til at lægge skyggen ensartet over det hele. Nu lægger du en mørk skygge under øjet. Pas på den ikke bliver for bred. Tag en pensel og blend farverne godt sammen over det hele, så du får de perfekte smokey eyes. Du slutter naturligvis med mange lag sort mascara.

4. Prikken over i'et: Læg en fin nude farve på læberne. Husk at læbestiften holder længere, hvis du lægger den på med en pensel.
Hårtip: Lav store bølgende krøller med et krøllejern og kør fingrene igennem, inden du giver håret en gang lak. Hvis du lader det lange krøllede hår hænge foran skuldrene, optimerer du tvillingelooket.

Piget og romantisk som Scarlett Johansson

Den naturligt smukke Scarlett har en piget og romantisk stil, som hun understreger med blide pasteller. Nu kan du selv få hendes fine look.

Scarlett Johansson
© Wenn Smuk og naturlig – Vi elsker Scarlett Johanssons pigede look som aldrig går af mode.

Sådan gør du: 

1. Highligt: Dup lidt highlighter under øjnene, på hagen og ved næsefløjene. Det giver dig et lækkert, frisk look. 

2. Blush: Kinderne giver du et enkelt strejf med blushen.

3. Øjenskygge: Læg nu en hvid øjenskygge i øjenkrogen, på øjenlåget og under brynet. Tag en lidt mørkere tone øjenskygge – for eksempel en lys grå – og markér globelinjen.

4. Eyeliner: Læg en sort eyeliner langs dine øverste vipper , og slut af med mascara.
5. Prikken over i'et: Læg en rosa lipgloss for at fuldende det pigede look og lav nogle enkelte store fald i håret med et krøllejern.

Diva med røde læber som Gwen Stefani

Det kræver måske lidt mod at bære knaldrøde læber til den helt lyse hud, men hvis du tør springe ud i det, vil du se fantastisk ud på diva-måden. Looket er enkelt, men det oser alligevel af power og sensualitet.

Gwen Stefani med røde læber
© Wenn Diva-licious og dramatisk – fantastisk ser Gwen Stefani ud med sine karakteristiske røde læber.

Sådan gør du: 

1. Huden: Sørg først for, at din hud er helt ensartet. Du skal altså være grundig med at lægge concealer og foundation, så du får en perfekt teint. Når du skal have røde læber som Gwen Stefanis, er det kun godt, hvis din hudfarve er lidt til den lyse side. Så får den postkasserøde farve lov at tage opmærksomheden alene.

2. Læber: Start med at tegne læberne op med en rød lipliner. Dernæst fylder du læberne ud med liplineren. Nu har du en grundfarve, der kan holde hele natten, og så er det tid til at lægge læbestift på. Husk, at resultatet kun bliver endnu mere holdbart, hvis du lægger den på med en pensel.

Til sidst kan du vælge at duppe lidt pudder på med let hånd – det giver læberne et mere mat udtryk, hvis du kan lide det.

3. Prikken over i'et: Gwen Stefanis frisure er også nem at efterligne, hvis du gerne vil have det søde, men cool look til din næste bytur. Det kræver en vis længde hår, men derudover skal du blot lave en lang fletning i nakken, og sætte den op i en knude. 

Sno derefter en lok hår og før den ned langs over øret – fæstn den med masser af hårnåle. Brug rigeligt med lak, hvis det skal holde til lidt af hvert.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.