© Getty Images

Smid makeuppen for en god sag

Dove støtter kampen mod det dårlige selvværd, hvis du uploader et billeder med hashtagget #makeupfrimandag

5. maj 2014 af Mette Andrea Boesgaard

Bikinisæsonen står for døren - og hvis der er en ting, der kan få selvværdet til at dale hos mange danske kvinder, er det tanken om at vise sig frem i næsten ingenting. Men faktisk er vi plaget året rundt. I en ny meningsmåling lavet af analyseinstituttet Voxmeter siger flere end halvdelen af de danske kvinder siger, at de gerne ville værdsætte deres eget udseende mere. Og hver tredje har et ønske om at føle sig smuk nok til at gå helt uden makeup.

Men Dove maner til kamp mod det dårlige selvværd - og du kan være med! Det eneste, du skal gøre, er at lægge et selfie uden makeup på enten Doves Facebook-applikation #makeupfrimandag eller på instagram med hashtagget #makeupfrimandag. Dove donerer så 5 kr. for hvert uploaded selfie til velgørenhedsorganisationen Global Dignity, der arbejder for at støtte unge piger og kvinders selvværd. Og Dove har afsat helt op til 100.000 kr, så det er bare med at komme i gang med selfierne. 

Kampagnen starter i dag og løber i hele maj måned. Og ja, Woman har været der - Womans chefredaktør Sara har nemlig smidt makeuppen.

Se mere på Womans profil @womandk