Mean girls
Er du også glad for makeup?© Paramount Pictures, M.G. Films, Broadway Video

10 ting, du kender, hvis din makeup altid er en smule ekstra

Faktisk er dit motto bare “Jo mere, jo bedre”

22. juni 2020 af Zenia Andine Kehlet

1. Du har virkelig, VIRKELIG meget forskelligt makeup. Ja, selvom du måske ikke kan bruge dine fire foundations på én gang, så tilpasser du dem selvfølgelig efter årstid, vejr og humør – du er jo ikke en noob!

2. Hver gang du prøver at tone din makeup en smule ned, går det rigtig fint til at starte med. Men det er, som om noget i processen bare ikke vil lade dig gøre det enkelt. Og pludselig har du faktisk mere på, end du plejer. 

3. Apropos at tone det ned, så er et no makeup look næsten mere krævende. Det tager faktisk lang tid at lægge en makeup, så det ligner, du ikke har makeup på. 

4. Og derfor vil du hellere gå helt uden, hvis det absolut skal være. Hvorfor også bruge så lang tid på et look, der ikke får dine øjne til at stråle, fordi de ikke er indrammet i guld?

5. Dine veninders makeuplook til særlige lejligheder minder mest af alt om dit hverdagslook. 

6. Du kan aldrig nøjes med at bruge én eller to farver i din øjenskyggepalette. Mindst fem – og helst gerne flere. 

7. Faktisk er dit motto bare “Jo mere, jo bedre”.

8. Det er selvfølgelig makeuppen, der er vigtigst for dig. Så er det bare ærgerligt, når du bliver nødt til at gå rundt med en høstak på hovedet, fordi du ikke har tid til at ordne håret. Prioriteter! 

9. Når andre komplimenterer din makeup, håber du bare, de lægger mærke til den mængde penge og tid, du har lagt i det.

10. Og der findes ikke noget værre end mænd, der siger: “du er flottere, når du ikke bruger så meget makeup”. Som om du gør det for deres skyld...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.