© iStock

Danmarks største H&M åbner i Frederiksberg Centret

Du kan også shoppe i COS og & Other Stories, når det helt nye FRB. C (Frederiksberg Centret) åbner om 6 måneder

2. oktober 2014 af Mette Andrea Boesgaard

Vil du gerne shoppe i Danmarks største H&M? Eller vil du besøge & Other Stories, COS, Samsøe & Samsøe, Monki eller Envii? Uanset om du skal have nyt lingeri fra Hunkemöller eller have tøj i top-kvalitet fra Day og Tiger of Sweden, så kan du snart shoppe det alt sammen indenfor - i tørvejr og tæt på hinanden. Om 6 måneder slår det nye FRB. C (Frederiksberg Centret) nemlig dørene op til et gigantisk shoppemekka.

Frederiksberg Centret tilføjer nemlig 10.000 nye kvadratmeter, og målet er at skabe et univers med fuld knald på trends og tendenser, nyeste fashion-kollektioner, hippe spisesteder og et inspirerende oplevelsesunivers. Det har de blandt andet gjort ved at lokke butikker til, du normalt ikke kan finde i et shoppingcenter. Og resultatet er et shoppingcenter helt ud over det sædvanlige - som faktisk kan konkurrere med Strøget i hjertet af København.

Udover de nye fashionbrands bliver der også plads til et stort sportsunivers, hvor Intersport og Sportmaster får 1.500 kvadratmeter at boltre sig på, en Bahne-butik på 1.300 kvadratmeter spækket med de største brands inden for bolig og mode, ligesom den nuværende H&M udvider deres butik med en ekstra etage.

Centret ligger lige over metrostationen Frederiksberg, så det er let at komme til og fra igen. Glæd dig til The Grand Opening d. 26. marts 2015!

Læs mere fra samme kategori